SpiochuxD 123 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 1. Nick: SonGoKU 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 21 4. Znajomość AMX (1-10): 7-8 (tak bawiłem się pisząc pluginy wychodziło, ale to nie dla mnie). 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/SonGoku/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem osobą która zawszę mówi to co myśli ,zazwyczaj nie patrze na osobę jako kolegę/koleżankę. Jeżeli jest jakiś temat to omawiam go od razu bez potrzebnych później spin ,wyjaśniam sytuację, posiadam kulturę,pesymista.Posiadałem tutaj już admina ci co pamiętają wiedzą że miałem spiny z Pawłem i Rudą więc go straciłem teraz administracja się zmieniła jest bardziej otwarta na sugestie/pomysły graczy/osób i z taką administracją chciałbym współpracować nie wymagam od was słowa TAK ,chciałbym aby każdy napisał pod podaniem szczerze czy jest na tak czy na nie, nie patrząc na naszą wcześniejszą współprace. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Posiadam kulturę, jestem zazwyczaj w godzinach południowych kiedy większość śpi jest w szkole albo w pracy na pierwszej zmianie więc mogę na spokojnie ogarniać na serwie a chciałbym zauważyć że adminów zazwyczaj nie ma między 11-13 a ja w tedy gram :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Steam to DNO miałem ,ukradli, większość zna historie nie mam zamiaru się rozpisywać. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2h dziennie ,weekendy tak samo, pracuję 7dni w tygodniu bez wolnego. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 11-13 albo 17-19. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 10 lat może więcej może miej nie pamiętam już sam na pewno od czasów 1.5. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Oczywiście tutaj ponad miesiąc ,inne sieci,adminów kilu serwerów i H@ dwóch sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince 4 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 jestem na tak +mocne gt +ogarnięty +pomocny +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Okres próbny: -jak utrzyma GT można przyjmować (wcale nie jest jakieś mocne jak patrzeć miesiąc, czy okres 2tyg...) -A tak poza tym ogarnięty, doświadczony, pomocny, aktywny na forum, wiek. :) Edytowane 4 Listopada 2016 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) 3dni gry w ciągu tygodnia(nie liczę gier jednej mapy) i liczne przerwy w grze to mocne gt? Nie żartuj.. Jestem na tak ponieważ spełniasz WYMAGANIA, jesteś ogarnięty, nie sprawiasz problemów i jesteś aktywny szczególnie na forum i masz doświadczenie tylko sugeruje poprawę GT. Powodzenia. Edytowane 4 Listopada 2016 przez Gerlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton 25 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jeśli tylko poprawisz GT to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Oczywiście, że jestem na tak. Masz doświadczenie, gdy byłeś adminem db się sprawowałeś i nie olewałeś u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Pozytywna postać w naszym gronie :). Popraw GT i masz moje tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja nie wiem gdzie wy macie oczy, skoro dla was +/-13h w ciągu 30 dni to mocne gt. Dla mnie okres próbny, tylko popraw gt bo jest mega słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jestem na Tak i juz ci mówiłam ze moje poparcie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 okres próbny gt takie se, kultura amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Okres próbny 7 dni ponieważ: Doświadczenie jest, Wiek Potrzebujemy adminów, ponieważ wielu z nich teraz nie ma za dużo czasu na serwer, tylko mam nadzieję że GT poprawisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi