damianzwolak 182 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Siemanko co wy na to zeby blunty dało sie kupować za respekt np 15000 respektu = 1 blunt pisze o tym dlatego ze niektorzy naprawde nie moga go zdobyć i ulepszyc klasy np ja mam przegrane na serwerze 200 h i nie mam zadnego blunta a niektorzy wbiją zagrają rudne i juz maja ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Nie Już narzekacie, że klasy/gangi OP, a ty chcesz je ułatwić/ulepszyć jeszcze bardziej. Moim zdaniem odpada, poza tym, masz od tego temat "Propozycje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Nie, to za duże ułatwienie, blunta można zakupić przez sklepSMS i jakie ułatwienie wystarczy już, od tego są chociażby EVENTY aby łatwo zdobyć blunty :) I proszę pisz takie rzeczy w propozycję ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi