damianzwolak 182 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Siemanko co wy na to zeby blunty dało sie kupować za respekt np 15000 respektu = 1 blunt pisze o tym dlatego ze niektorzy naprawde nie moga go zdobyć i ulepszyc klasy np ja mam przegrane na serwerze 200 h i nie mam zadnego blunta a niektorzy wbiją zagrają rudne i juz maja ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GryTrean 685 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Nie Już narzekacie, że klasy/gangi OP, a ty chcesz je ułatwić/ulepszyć jeszcze bardziej. Moim zdaniem odpada, poza tym, masz od tego temat "Propozycje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besi523 3,023 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Nie, to za duże ułatwienie, blunta można zakupić przez sklepSMS i jakie ułatwienie wystarczy już, od tego są chociażby EVENTY aby łatwo zdobyć blunty :) I proszę pisz takie rzeczy w propozycję ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts