Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 5 Listopada 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Siemka Mam do Was ogromną prośbę,Kolega bierze udział w konkursie i chciałbym pomóc mu wygrać. Tutaj jego wiadomość (zacytuje ją) https://fb.apki.org/m/detail.php?id=32 Cześć. ;) Proszę o Wasze głosy na aplikację SolBot w konkursie. SolBot jest asystentem informacyjnym, z którym można rozmawiać jak z człowiekiem. Zamawia jedzenie, taksówkę, sprawdza pogodę, pociągi, autobusy itd. Robi wszystko, aby ułatwić i usprawnić nam wykonywanie zwykłych czynności. Więcej o SolBocie znajdziecie w opisie, który znajduje się pod poniższym linkiem (tak samo jak możliwość oddania głosu). Dziękuję. :) Link do głosowania macie w cytacie oraz podaje Wam też tutaj https://fb.apki.org/m/detail.php?id=32 Z góry dziękuje za każdy głos 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Masz szefie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Prosze Edytowane 6 Listopada 2016 przez ODSMistrz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Mogę wiedzieć kto jeszcze poza mako i esme zagłosował? Chcę wiedzieć jak wygląda przelicznik lajków pod moim postem do ilości oddanych głosów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) https://scr.hu/Zm2p5A Prosze bardzo Edytowane 6 Listopada 2016 przez Vizz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ja lajka pod postem Ci nie dam, ale głos oddałam :D :D :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie dziękuj ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Proszę i powodzenia kumplowi życzę, dawaj go na sieć, a nie się pierdolisz w tańcu KARUŚ XD p.s oto wynik dwukliku na button "głosuj" :s Edytowane 6 Listopada 2016 przez Paweł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak widać, drugi raz chciałem zagłosować z telefonu ale dane już wykorzystane w głosowaniu : ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi