zgrexs 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Godzina: 21:40-21:43 Nick: Kocureq [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Banned by Admin: BR3ND[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Mam cie aim'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] ======================================= To już mój 3 temat wciągu 3 tygodni, to nie jest smieszne!! Patrzcie kogo wybieracie na admina a nie "dzieci" ktorzy rozdaja bany na lewo i prawo. SSow kolega nie zrobil, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Celownik ci latał. SS'y na aima ? No chyba nie. Wbiłeś na serwer , pisało na sayu : "BadBoy v 4.2 , updated by coś tam... Są świadkowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgrexs 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 I widzisz jak kłamiesz ? Na sayu zostalo napisane BedBoy - tekst wpisany w konsoli, aby sprawdzic "reakcje" i znajomosc graczy. Celownik ci latał. SS'y na aima ? No chyba nie. Wbiłeś na serwer , pisało na sayu : "BadBoy v 4.2 , updated by coś tam... Są świadkowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 I widzisz jak kłamiesz ? Na sayu zostalo napisane BedBoy - tekst wpisany w konsoli, aby sprawdzic "reakcje" i znajomosc graczy. To wytłumacz mi czemu się gapiłeś przez sciany & celownik w kilku momentach się dziwnie kręcił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgrexs 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 To wytłumacz mi czemu się gapiłeś przez sciany & celownik w kilku momentach się dziwnie kręcił ? Ja sie nie gapilem przez sciany, a na sciany. Nie zauzywazylem zeby mi sie celownik krecil - lata praktywki gry w CS'a + słuchanie co się dzieje na mapie + "mózg on" = zabijam przeciwników i wygrywam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ja sie nie gapilem przez sciany, a na sciany. Nie zauzywazylem zeby mi sie celownik krecil - lata praktywki gry w CS'a + słuchanie co się dzieje na mapie + "mózg on" = zabijam przeciwników i wygrywam... To nie jest wytłumaczenie i możesz nie ściemniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgrexs 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 To nie jest wytłumaczenie i możesz nie ściemniać Po co miałbym grac na cheatach skoro 2 x robiono mi SSy i bylem czysty ? To 3 razem SSow nie zrobiono tylko uznano ze mam aima a ja jestem czysty :-) Zresztą gdzie można demko z HLTV pobrać i obejrzeć ? Tam wszystko widać i osoby ktore znaja sie na rzeczy uznaja ze jestem czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Poproszę demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgrexs 0 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Poproszę demko. Ja demka nie mam, bo nie nagrywałem. Z HLTV mozna wziac demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Nie Ty,ma podać BREND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgrexs 0 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No to czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi