Cichy Z 0 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nick: Cichy zabojca ---- m4/ak47Link do SSów: Dostalem bana za WH, nie ssyWycinek z konsoli(bez IP)*: ?[CSC]-------------------------------------[CSC]||| Zostales zbanowany!||| Nick: CICHY ZABOJCA ---- M4/AK47||| Steam ID: STEAM_1:0:886624589||| Powod: wh||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy[CSC]--------------------------------Serwer: dd2Link do bana:http://amxbans.cs-cl...bans/12824.html Czekam na demo od admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Admin został powiadomiony i ma 24h na rozpisanie dema.Dostałem rozpiskę na pw. Spojrzę w wolnej chwili po południu. Zapoznałem się z demem. Rozpisane akcje są czyste, wszystko słychać (na prośbę mogę udostępnić rozpiskę). UB. Edytowane 8 Listopada 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi