valve 0 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Zh'b! eF.reyk2of.B're? 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:* .*K.O*. * 4.IP/SID oskarzanego*:STEAM_2:0:462398785 77.89.71.104 5.Data i godzina:2016.11-09 21:00-21:15 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Przemix1337.Logi serwera 7.Opis sytuacji:Więc tak wbijam na serwer JailBeark widzę K.O na pierwszy rzut oka nie podobało mi się coś w jego nicku więc powiedziałem cytuję ,,cześć'', aż tu nagle słyszę głos dziecka. A jak wiadomo dla wszystkich użytkowników K.O ,,orginalny'' ma głos po mutacji oraz ma admina i flagi ... Pomyślałem więc napisze skargę na tą podróbkę gdyż nie chcę aby administrator serwera posiadał podróbke , jak można zauważyć posiada też inny STEAM:ID i IP. To na tyle pozdrawiam. :D *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptusiowy 26 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Wbiłem na serwer i również był ale już dostał bana tak że wyjaśnione :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi