Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 1. Nick: buhahaha Leszko xd 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): Odświeżyć musiałbym, ale tak na chwile obecna 4,5/10 xd 5. Sprawny i działający mikrofon: "Pierdzący" ale działa :) 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/buhahaha%20Leszko%20xd/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Hej jestem Paweł, pochodze z małej miejscowości na Kujawach. Jestem najmłodszy z mojego licznego rodzeństwa (4 siostry). Szczęsliwy siedmiokrotny wujek :D uczęszczam do 4 klasy technikum, kierunek logistyk:) moje zainteresowania to dobra zabawa i cs :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem ponieważ chcę pomóc w ulepszaniu serwera, chronieniu go przed osobami czitującymi i nie kulturalnymi. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Zbyt słaby komputer na steam, niestety NIE. :( 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Myślę, że do 2-3 godzin dziennie lub co dwa dni. Jesli co dwa dni to nawet po 4 godziny :) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): popołudnie/wieczór do 22. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 rok leci xd 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 na NIE Powody : Słaby , nikt go nie lubi, nie zna AMX :D oczywiście żartuje , na tak -ogarnięty ziomek -kultura jest -umie rozpoznać cziterów wielokrotnie zgłaszał - składka jest tak naprawdę wszystko się zgadza Wielkie TAK sam CIe wielokrotnie namawiałem do podania i w końcu się doczekałem :) no i co więcej by Ci powiedzieć ? Witaj w śród najlepszych! :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Na tak: -rozpoznawalny -długo grasz -składka -GT też spoko -kulturalny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Na tak Grasz bardzo długo Jesteś ogarnięty chop Wiek Kultura jest Piona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Wielkie Tak :) -staly gracz -lubiany -Ogar :) Pozdrawiam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Na tak +wiek +znany i lubiany +kultura jest +ogarnięty +grasz dość długo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton 25 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Jedyny minus to brak steama, ale to szkopuł. Generalnie jestem na tak, nada się ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Na tak i żebym nie musiał się rozpisywać napiszę że powody podał Rolooo i one wystarczą.Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Na tak: Spoko zią Kultura Ogarnia GT w kratkę ale jak już gra to bardzo długo. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Widziany wielokrotnieNigdy nie sprawił problemu Na TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Jestem na tak. ;) + ogarnięty + doświadczenie + wiek + itp Ale mam prośbę xD Kup nowe mikro, bo uszy bolą. xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince 4 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 jestem na tak +wiek +doświadczenie +staż +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 na tak: - gracz z kilkuletnim stazem na classicu - kultura -wielokrotnie zgłasza cziterów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jasne że na TAK : -spoko ziomek -kulturalny - zgłasza na u@ - znany i lubiany -składka jest - troche boci XD :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jestem na TAK ! Stały ziomek zgłasza u@ Lubiany i Kulturalny Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Oczywiscie ze na tak : +ogarniety ziomek +wiek +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi