Bracon33 36 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Imię: Bartosz Nick: BraconWiek: 15 Doświadczenie związane z DJ: Podstawowe Rodzaju muzyki: Wszystko po trochu Ile czasu spędzasz na TS3: 3-5h dziennie Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Dlaczego Ty?:Ponieważ Lubię słuchać muzyki,i chciałbym udostępniać muzykę róznym osobą naszego serwera.Myślę ,że jestem odpowiadzialny oraz nadawałbym sie na to stanowisko Coś o sobie: Mam na imię Bartosz.Interesuje Motoryzacją.Lubie codziennie słuchać muzyki.Jestem miły,kultularny oraz pomocny więc zawszę na mnie można liczyć :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Przyjmuję na zasadach szybkiej rekrutacji. Witamy w zespole! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi