Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Pytania od [P] CO TAM KUMPLU?[O] Dobrze here[P] Elo here[O] Siemano[P] Kiedy sobie zapalimy? Bez kappy[O] Come Wroc :D[P] Lubisz jak Ci wysyłam takie snapyXDD?[O] Pierdol się! XD[P] Jesteś hajpbestią?[O] NIE![P] Wyjaśniamy Patrycję?[O] Natychmiastowo :D[P] Bierzesz się za tamtą? XD[O] Nie[P] Hdj here?[O] Yes[P] Oglądasz tv?[O] Nawet nie pamiętam kiedy oglądałem :giggle:[P] Dlaczego bijesz siostrę listwą? XDD[O] Taki fetysz [P] Papatki here, więcej głupich pytań na ts :D[O] OK DZIĘKI ZIĄ Pytania od @Kasia! [P] Co tam zadymiarzu?[O] Okej, dawno zadymy nie było nie? :D[P] :ninja:?[O] Jasna sprawa :ninja: ![P] Dlaczego masz tak mało pytań? O.O[O] Dobrze, ze tyle bo nie chce mi się odpowiadać jakoś brak chęci ...[P] Masz kogoś?[O] Nie[P] Jak ma na imię?[O] Nikt ważny[P] Dlaczego nic o niej nie mówisz?[O] Bo jest glupią ... [.] Pytania od @Miechu [P]Ile ma lat?[O] 16, dać Ci nr? [P]Gdzie mieszka?[O] mało już mnie to interesuje[P]Czemu się nie pochwaliłeś?[O] Nie ma czym ;) Pytania od [P] Co zrobiłeś ludziom, że Ci pytań zadawać nie chcą?[O] Nikt mnie nie lubi, więc nie zadawają :p[P] Dlaczego ja?[O] Bo lublu! :D[P] Skaczesz coś jeszcze?[O] Dziś trochę poskakałem 0 synchy >.<[P] Co Ty robisz jako ten DiDżej?[O] Organizuje różne konkursy oraz staram się jakoś zareklamować naszego ts'a[P] Jak Ci idzie z matematyką?[O] Są piąteczki, ale dwójeczki też XD[P] Jaki jest najlepszy rodzaj mięsa?[O] Karkówka Nominuję @Marina. Dzięki za taką masę pytań! <3 Edytowane 12 Listopada 2016 przez Umciaak * 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 [P] Dlaczego bijesz siostrę listwą? XDD [O] Taki fetysz XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 No będzie tego [O] Karkówka Dobre, mięsne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 zapomniałem zadac ci pytan kucze wybacz, co do odpowiedzi to nawet dosc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Nawet nie wiedziałam, że byłeś w q&a ._. Nie zadałam Ci pytań, gościu... Masz szczęście, że listwa wygrała xDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi