Umciaak * 1,502 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 (edited) Pytania od [P] CO TAM KUMPLU?[O] Dobrze here[P] Elo here[O] Siemano[P] Kiedy sobie zapalimy? Bez kappy[O] Come Wroc :D[P] Lubisz jak Ci wysyłam takie snapyXDD?[O] Pierdol się! XD[P] Jesteś hajpbestią?[O] NIE![P] Wyjaśniamy Patrycję?[O] Natychmiastowo :D[P] Bierzesz się za tamtą? XD[O] Nie[P] Hdj here?[O] Yes[P] Oglądasz tv?[O] Nawet nie pamiętam kiedy oglądałem :giggle:[P] Dlaczego bijesz siostrę listwą? XDD[O] Taki fetysz [P] Papatki here, więcej głupich pytań na ts :D[O] OK DZIĘKI ZIĄ Pytania od @Kasia! [P] Co tam zadymiarzu?[O] Okej, dawno zadymy nie było nie? :D[P] :ninja:?[O] Jasna sprawa :ninja: ![P] Dlaczego masz tak mało pytań? O.O[O] Dobrze, ze tyle bo nie chce mi się odpowiadać jakoś brak chęci ...[P] Masz kogoś?[O] Nie[P] Jak ma na imię?[O] Nikt ważny[P] Dlaczego nic o niej nie mówisz?[O] Bo jest glupią ... [.] Pytania od @Miechu [P]Ile ma lat?[O] 16, dać Ci nr? [P]Gdzie mieszka?[O] mało już mnie to interesuje[P]Czemu się nie pochwaliłeś?[O] Nie ma czym ;) Pytania od [P] Co zrobiłeś ludziom, że Ci pytań zadawać nie chcą?[O] Nikt mnie nie lubi, więc nie zadawają :p[P] Dlaczego ja?[O] Bo lublu! :D[P] Skaczesz coś jeszcze?[O] Dziś trochę poskakałem 0 synchy >.<[P] Co Ty robisz jako ten DiDżej?[O] Organizuje różne konkursy oraz staram się jakoś zareklamować naszego ts'a[P] Jak Ci idzie z matematyką?[O] Są piąteczki, ale dwójeczki też XD[P] Jaki jest najlepszy rodzaj mięsa?[O] Karkówka Nominuję @Marina. Dzięki za taką masę pytań! <3 Edited November 12, 2016 by Umciaak * 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 [P] Dlaczego bijesz siostrę listwą? XDD [O] Taki fetysz XD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,600 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 No będzie tego [O] Karkówka Dobre, mięsne 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aver 1,488 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 zapomniałem zadac ci pytan kucze wybacz, co do odpowiedzi to nawet dosc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Nawet nie wiedziałam, że byłeś w q&a ._. Nie zadałam Ci pytań, gościu... Masz szczęście, że listwa wygrała xDDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts