Miechu 683 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 No to zaczynamy od kilku prac dla was:Sprinterek: 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 srednie takie dla mnie ;d ale masz tego plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 i za grafikę się wziąłeś? ;)wydaje mi się, że jakość trochę odleciała chyba, że to celowy efektJak dla mnie pierwsza od góry praca a niżej efekt blasku zbyt mocny no ale + się należytak tylko moje amatorskie spostrzeżenie :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Teraz kilka prac wykonanych dla Jana Christiana sygny: Avek: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Te 1 prace to pomimo, że takie 2/10 są, to mi się zajebiście podobają nie wiem czemu xd Te anime to takie nic akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 No cóż mogę o tych pracach napisać, w tych pierwszych postarałeś się coś dodać więcej od siebie oprócz napisu dlatego dałam +. Te drugie prace z anime są nijakie, napis tylko dodany, ale ćwicz, grafika to fajna sprawa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Kolejne sygny które ostatnio zrobiłem. Moje pierwsze kroki z gifami. Tomi: Tropelek: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Napisy mi się podobają. Zwłaszcza w pracy dla naviego :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Te gify wyglądają znaczenie lepiej niż poprzedniej prace. Są naprawdę fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 ten trzeci gif najlepszy hahaale dwa pierwsze też fajne i mi się podobają czyli coraz lepiej + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Prace są okey, ale moim zdaniem to jeszcze nie jest max co można z nich wyciągnąć.Trenuj dalej a będzie coraz lepiej. Sam bym nawet takiej nie zrobił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Kolejna porcja gifów - zleceń 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Napisy do poprawki. Pobaw sie trochę gifami. Kolorystyka itp. One nie gryzą :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Prace jakies puste. Nic w nich nie zmieniono prócz dodania napisu (mówię o tych co nie sa gifami) , w dodatku napisu nie bardzo pasuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Mi się nawet podoba +z 18 listopada pierwszy gif dla diamentowego jest superancki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Nie bardzo rozumiem sensu dodawania tylu prac o tej samej tematyce. Większość z nich rozciągnięta i słaba jakość. Poza dodaniem napisów chyba nic innego nie ma. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Taka kartka do pojedynków!Wiem ze obrysy niedokładne ale to nie na moja rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Konwertujesz na obiekt inteligentny, wchodzisz w opcje mieszania i masz obrys. Słaba jakość niektórych elementów. Skoro święta to mogłeś iść w czerwień, biel, taka zieleń jasna i beż nie średnio daje klimat dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreaKy 1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Gify/obrazki z wilkami - nie ma co oceniać. Ostatnia kiepska, strasznie przeostrzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move. 4 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 W niektórych pracach animacja + napis i tyle. Wszystkie prace jakoś tracą na jakości, nie wiem czy to celowe, ale jest to słabe. Plus na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi