Squbana 5 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ~Wiek 17 lat~Mikrofon Nie mam ~Minimum 30 godzin gry na Serwerze ~ Jestem ogarnieta ~Jestem kulularna wobec graczy~Potrafie obslugiwac sie AmxModMenu ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM ~Jestem codziennie na forum 4 godzinny dziennie~Potrafie ogrnąc serwer byłam juz adminka na FastFost Strefa v2~Reklamuje serwer na serwerach Max-Skill.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swienta Wiertarka 0 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 pierszy raz widze nie ogarnie mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trufelki Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Na nie! - Napisałaś, że jesteś ogarnięta ale nie wpadłaś na pomysł, żeby zastosować się do prawidłowego wzoru. - Myślę, żę nie sprawdzisz się w roli admina - Na serwerze widziałem cię pierwszy raz dzisiaj. i powodzenia z tą "KULURĄ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 NIE Wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Na nie - nie dostosowałeś się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Na NIE -Konto dla podania -Brak reklam -Nie dostosowałeś sie do wzoru -Raz Cie na serwerze widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wzór , reklamy , konto dla podania NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 na NIE -Konto dla podania -Wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Nie ma wzoru podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi