Costa 0 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 nick Costa Wyciag z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: PaPkU [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Skan Z respa na resp !' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:43854217' [AMXBans] Twoje IP: '46.238.231.105' [AMXBans] ======================================= Dostałem bana za skan. na żadnym serverze tak nie jest że tak nie można na FFa ,Tp I innych cod modach zawsze wszyscy skanuja i ni to jest po prostu skan rozumiem zucic granat z respa na resp ale nie skanowanie skanowanie to normalny element gry nie wiem za co ban nawet admin nie powiedział że nie można skąd mam wiedzieć ze nie mozna skanować jak nie powie mógł opomnieć a nie wlepiać bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozrabiaK 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Zawsze na Początku Mapy kazdy admin mówi ze zakaz Skanowania awp/scout przez te drewno scianke ;d a ty w tym czasie zeskanowałeś więc ban słuszny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Zgadzam się z RozrabiaK`iem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa 0 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 jak wszedłem na server po 10 minutach to skąd miałem wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa 0 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jakby admin mówił to był nie skanował .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dalej chyba jest zakaz wypowiadania się osób bez grupy UB czyli ze mnie Tak zawsze pisze ze nie mozna walic pod cysterna, a ty zlekcewazyles i ci papku dal bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa 0 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 jeżeli raz skanowałem to jak mógł mi to pisać i miałem to zlekceważyc dobra wyjebane w was dajcie mi perma wyjebane mam na ten server śmieszny jest Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi