Diablox9 505 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wiek: 14 w lipcu 15 [Myśle że nie będzie przezkadzać ;/]Kontakt (GG/e-mail/steam): STEAM : BR3ND - Cs-Classic.plKiedy zaczynałeś grę w cs: Ponad 5 lat tamuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: DobreIle masz wolnego czasu?: Wieczorami od 17 do 10-11Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Nie mam jakiegoś spycjalnego powodu.Tak jakoś wyszło , myśle że się nadam.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Soft to nie hax Jestem na TAK, zadanie nie jest trudne, a czasami ludzie czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Myślę że się nada. Tak. Co prawda soft to nie czit ale jest za niego uznawany np. na diablo, COD a banowany permamentnie jest na serwerach wszystkich typów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Na tak +spełnia wymagania :woot: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Podaj dane na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: TAKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi