Marina. 1 405 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Kolejną nominowana osobą jestem ja ;) Na pytania standardowo do piątku! ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) [P] Anonimus haki? XDDDDDDDDDDDDDD [P] Czemu udajesz miłą? [P] I groźną? [P] Dlaczego jesteś kasztanem? [P] Trzeba odnowić zajawkę na tałern [P] Jak żyjesz?[P] Dlaczego zawsze wbija nam 90816012360 osób na kanał XDD? [P] Jak bardzo mnie nienawidzisz? Edytowane 18 Listopada 2016 przez rewox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 [P] O cześć koleżanko o której nie miałem nawet świadomości, że znam :giggle: [P] Jak życie?[P] Może jakiś mix wiadomo gdzie kiedy przy weekendzie? :bandyta: [P] Nie lubię dużo wypytywać więc cześć! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) [P] Hej [P] [P] Widzimy się jo [P] Pajacyk z Ciebie [P] Jakie jest twoje ulubione jedzenie [P] :ninja: [P] Czy w tego sylwka też będziesz do mnie dzwonić XD [P] Jakie plany na sylwka [P] Zdasz 1 semestr? [P] Poprawiłaś te 1 :nono: [P] Za co mnie lubisz [P] kichaj [P] ziewaj Buźki pajacyku Edytowane 15 Listopada 2016 przez Umciaak * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 [P] Jaki kolor lubisz najbardziej? [P] Jak tam twój chomi... znaczy pies, ten taki mały i pyskaty? ;3 [P] Jak tam samopoczucie?! [P] Ugotujesz mi coś? No we no pliska! :D [P] KM okej? :3 [P] Kiedy mnie odwiedzisz wraz ze swoim... CZOŁGIEM?! [P] Strzelałaś kiedyś na strzelnicy? (Jeśli nie, to polecam!) [P] Jakie masz drugie imię jeśli można wiedzieć? ;3 [P] Dlaczego wiem kogo nominujesz? ;3 [P] Jaki jest twój stosunek do homoseksualizmu? [P] Powiedz mi coś miłego! XD To na tyle, miłego odpowiadania! ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) [P] :ninja:? Lubisz mnie? Kochasz mnie? Dlaczego bijesz swojego psa? Wiesz, że za bardzo się wszystkim przejmujesz? Diabełek czy aniołek? ^^ Co tam? Dlaczego zgrywasz cwaniaka? Edytowane 15 Listopada 2016 przez SzeregowiecPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..CytrynQa.. 0 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 [P] Lubisz kuchnie chińską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 [P] Ulubione polskie danie? [P] Ulubionę zwierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) [P] Siema Co tam? Normalnie? fajnie było? no dzisiaj? Lubisz mnie? Dlaczego? Czemu nie grasz na codzie? Będziesz na 1 z 10? Wiesz,że to wygram? a wiesz dlaczego? A dasz mi te anonymaus hacki do 1z10? Jak coś podaj mi je na pw ok? Czujesz we mnie piniondz? Lubisz pomarańcze? co lepsze Mandarynki czy pomarańcze? Karol to bot? Jesteś Pattriotą XD? ...makao w kakao? Paweł to kosmita? Co wolisz Myszkę czy klawiaturę? Monitor czy TV? Cs czy ts? Świat realny czy wirtualny? Czemu Marian? Kto ci stworzył taki pseudonim? wiesz,że to nie prawda? a masz dowody? jakie? Udowodnisz? Okej? :p? Zielono ci w głowie? Edytowane 17 Listopada 2016 przez Marina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Elo młoda [P] KC MNIE? [P] Paweł to czyścioszek? [P] Jak sie bawisz? [P] Co zrobisz jak mnie zobaczysz pierwszy raz? [P] Co robimy na pierwszym spotkaniu? ^^ [P] Kiedy wbijesz do mojej metropolii? [P] PAMIETAJ. NIGDY nie studiuj niczego z "bezpieczeństwem" w nazwie XDD [P] Jak tam wykłady? [P] Chciałaś uciec po 5 minutach? XD [P] Kiedy wpadniesz do mnie do heliosa? [P] Kiedy sie dissujemy? [P] k(f)c? [P] ? [P] :ninja:? [P] Jezu wszystko wiem już i tak. NIE BD WIĘCEJ XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) [P] Nuttela odstawiona, to co teraz nałogowo wcinasz? [P] Mc? [P] Jak tam w szkole? [P] Z czego zagrożenia? [P] :ninja:? [P] Paweł jest zły? [P] kappa zią? [P] Gdybyś miała przefarbować włosy, to na jaki kolor? Edytowane 18 Listopada 2016 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi