LuukY 404 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Nick: LuukY Powod rezygnacji: Zmniejszona aktywność ostatnimi czasami. Cos od siebie: Szczerze nie chce mi się 500 razy robić prac o tematyce Cs lub "kobiety". Nie ma sensu żebym zajmował rangę skoro i tak się z niej nie wywiązuje, może trafi się ktoś z zapałem na moje miejsce :) Dzięki za danie mi szansy :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Miałam sama odbierać Ci dziś rangę za brak aktywności także dobrze się składa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi