Ramirez 0 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam, Mam nietypowy problem. od jakiś 3,4 dni nie mogę połączyć się z serwerem only dd2. Nie mam żadnego aktywnego bana, inne serwery działają (COD, FFA), w grze nikt mi nie jest w stanie pomóc więc piszę na forum. Nie wiem czy dobry dział, bo myślałem żeby napisać w skargach, ale w sumie mogę się skarżyć tylko, że nie działa to piszę w dziale ogólnym. Nie pomogło usunięcie i dodanie serwera ponownie do listy ulubionych, restart kompa, aktualizacja steam, a w internecie serwer jest aktywny, widać listę graczy i na prawdę nie wiem w czym problem <Not Responding> i chu... . Wcześniej działał bez zarzutów. Liczę na pomoc od życzliwej administracji i Pozdrawiam. PS Screen w załączniku: jeszcze jak by nie działało to: https://zapodaj.net/61e8d21f2d3f0.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Pytanie podeślę do właściciela, ponieważ ja nie mam żadnego lekarstwa na to. Może reinstall cs'a by pomógł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Polaczek, mozesz sprawdzic czy przypadkiem nie ma bana na ip :) @rolo przypadkowy albo sam mu dalem bo zasluzyl :D ale mozliwe ze mi sie za duzo cyferek wpisalo :p Edytowane 15 Listopada 2016 przez biauy mew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 15 Listopada 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Sprawdź teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Famcio dobrze mówi:D ban na IP tutaj się może kłaniać przypadkowy bo ip sie czasem zmienia , zrob reset routera :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramirez 0 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Bardzo dziękuję Panowie, nie wiem czy to reset routera, czy -_- coś zrobił, ale wszystko już hula aż miło. Temat do zamknięcia, Pozdrawiam lwg i do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi