R0dr1g3z 57 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: @R0dr1g3z2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard (admin)3. Nick oskarżonego: Kosmal4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:187848158 (STEAM_0:1:187848158)5. Data i godzina zdarzenia: 15.11.2016 koło 20:006. Mapa: jb_mountaincraft_v57. Opis sytuacji: Ignorowanie FK, ignorowanie czatu, ignorowanie czatu głosowego i prawdopodobnie FK.Kosmal powiedział żebyśmy wyszli na laser, potem dal zakaz posiadania broni, nastepnie byl nakaz patrzenia sie maksymalnie w dół i kucak. Potem wyrzuciłem smoke, żebym nie miał broni. Następnie kosmal kazał mi się ustawić na markerze którego NIE WIDZIAŁEM bo mi się ZBUGOWAŁ, mimo że pisałem i mówiłem że go nigdzie nie ma to kosmal ignorował to. Potem zostałem zabity z powodu a kij wie czemu. Wpisałem FK "za co" to moje FK zostało zapomniane a prowadzący miał to totalnie gdzieś. Powody czemu mogłem zostać zabity to może zakaz posiadania, no ok ale wyrzuciłem tą broń jak tylko mogłem, wcześniej starałem się wykonać polecenia tak dobrze jak tylko mogłem a broń chciałem wyrzucić potem. Kolejny powód to może, że nie wykonałem jego polecenia, szkoda tylko że nie mogłem go wykonać ponieważ kiedy jest się w smoke to marker się BUGUJE i go nie widać, a "pomocne" strzały aassingo było tak bardzo dobrze widać. Nawet jak podleciałem na demku na specie to ledwo co widziałem dziury po strzałach.8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demko9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: runda 2:2@Edit KAŻDE POLECENIE ODWOŁUJE POPRZEDNIE, skoro dałem ci drugie polecenie mogłeś wstać, rozejrzeć się i udać się w stronę markera. To że coś nie działa jak należy, nie jest moją winą. Jak chodzi o Twój płacz, a raczej nieznajomość regulaminu - miałem Cię zmutowanego, żadne usprawiedliwienie, ale taka racja. Jeśli chodzi o ignorowanie !fk, każdemu się zdarza nie zauważyć. Zresztą, assingo Cie zabił, czy ja? Kto powinien rozpatrzyć !fk? :/ Aasingo zabił mnie, bo ty mu kazałeś. Czyli jak dam poleceia, których nikt nie wykona i każe CT ich zabić to wtedy nie muszę tłumaczyć, za co zostali zabici tak? Idąc twoim tokiem myślenia to na serwie by był ciągle burdel i nikt by tu nie grał. A twoim zadaniem jest dawać przykład, a nie obrażać innych graczy na prawo i lewo, a poza tym to, że mnie zmutowałeś jest dziecinne, ja też mogłem Ciebie zmutować i nie wykonać poleceń mówiąc „nie dałeś żadnych polecen, bo ciebie zmutowałem". Kolejny idiotyzm, który wprowadzasz na serwer i robisz jakiś własny regulamin. Patrze, teraz Regulamin i nie mogę znaleźć punktu, że nowe polecenie odwołuje poprzednie. Możesz mi powiedzieć, jaki to jest punkt? Edytowane 16 Listopada 2016 przez R0dr1g3z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Chciałbym jeszcze dodać ze swojej strony, że "podobno" na serwerze obowiązuje kultura, lecz gdy są admini (Bez Rafiego i Konwoya oraz Venoma i B!@cka i GryTrean) to się wyzywają, przeklinają i nadużywają komend. Co zresztą ostatnio zauważyła Queen gdy byliśmy na mapie milenium, gdy Jan Christian tak właśnie robił. Lecz gdy jest tak, że admini się nie wyzywają to kikajął innych za kulture i inne rzeczy, które sami robią, co moim zdaniem jest śmieszne. A admin i strażnik podobno mają być "wzorem" do naśladowania. Edytowane 15 Listopada 2016 przez GHOST007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Chciałbym jeszcze dodać ze swojej strony, że "podobno" na serwerze obowiązuje kultura, lecz gdy są admini (Bez Rafiego i Konwoya oraz Venoma i B!@cka) to się wyzywają, przeklinają i nadużywają komend. Co zresztą ostatnio zauważyła Queen gdy byliśmy na mapie milenium, gdy Jan Christian tak właśnie robił. Lecz gdy jest tak, że admini się nie wyzywają to kikajął innych za kulture i inne rzeczy, które sami robią, co moim zdaniem jest śmieszne. A admin i strażnik podobno mają być "wzorem" do naśladowania. Po 1. to nei temat do tej skargi, a po 2. tylko dzisiaj w ciągu jednej mapy dałem bodajże 5 banów za brak kultury, więc nie wiem czemu tam nie ma mojego nicku. Co do skargi, można to różnie potraktować, bo on widział marker, i w sumie mógł Ciebie zabić, choć było to dość nieuczciwe. Musimy znaleźć jakieś rozwiązanie na ten problem, i ew. zaradzić temu w jakiś sposób z poziomu serwera. Moim zdaniem skarga powinna zostać przyjęta, ale nie za FK, a za niereagowanie na chat. Jutro obejrzę demko to dopiszę więcej co do sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) KAŻDE POLECENIE ODWOŁUJE POPRZEDNIE, skoro dałem ci drugie polecenie mogłeś wstać, rozejrzeć się i udać się w stronę markera. To że coś nie działa jak należy, nie jest moją winą. Jak chodzi o Twój płacz, a raczej nieznajomość regulaminu - miałem Cię zmutowanego, żadne usprawiedliwienie, ale taka racja. Jeśli chodzi o ignorowanie !fk, każdemu się zdarza nie zauważyć. Zresztą, assingo Cie zabił, czy ja? Kto powinien rozpatrzyć !fk? :/ #Edit To że miałem Cie zmutowanego jak byłeś w TT to jakiś błąd z mojej strony? Po prostu jak mam słuchać kogoś pokroju araba, wole mieć go zmutowanego i mieć święty spokój, gdybyś był CT wiadomo było że bym Cię miał odblokowanego. Patrze, teraz Regulamin i nie mogę znaleźć punktu, że nowe polecenie odwołuje poprzednie. Możesz mi powiedzieć, jaki to jest punkt? Wystarczy użyć mózgu, jak powiem że masz bezruch a potem że idziecie za mną, to tamto polecenie chyba się odwołuje - no chyba że pomyliłeś serwer, to spoko :D To mój ostatni post w tym temacie :) Edytowane 18 Listopada 2016 przez Szyberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 No dobra 1. Tobie szyberek wyjaśniłam, ale powtórzę. Jeżeli Ty oznaczyłeś gracza i kazałeś innemu CT go zabić to TY jako prowadzący odpowiadasz za jego śmierć i ew. FK musi rozpatrzeć prowadzący. 2. Rodi, miałeś zakaz posiadania broni, wyjąłeś smoke i zmieniłeś na nóż już po zakazie dopiero po około min? Postanowiłeś podskoczyć i ją wyrzucić co zauważył aasssingo i mieli prawo Cie zabić także już w tej chwili jakby skarga do odrzucenia, druga sprawa, faktycznie markera nie było widać, ale On był, Szyberek go tak narysował, że prawie zlewał się z laserem, a Ty będąc w innych TT nie widziałeś go, ja również z twojej perspektywy nie widziałam za pierwszym razem, nie miałeś totalnego także mogłeś od razu wstąpić przed szereg rozejrzeć się szczególnie, że jak napisałeś/powiedziałeś Aassingo pokazał Ci strzelając w miejsce markera gdzie On jest także nie wykonałeś polecenia prowadzącego także miał prawo Cie zabić. Co do !FK, cóż, ciężko mi za to karać bo to nie podchodzi pod bana, a fakt faktem, ze idzie to nie zauważyć, Aass moim zdaniem powinien upomnieć Szyberka bo On widział, że takowy !fk był. Reasumując Nie wykonałeś polecenia prowadzącego, po twoim mówieniu gdzie marker nie wystąpiłeś by go szukać, a drugi CT nawet wskazał Ci jeszcze raz. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi