SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 W Polskim ESL niestety "bądź stety" nastąpił wyciek z ikonografią informującą o przyszłym IEMie w Katowicach. W 2017 roku prawdopodobnie będą rozegrane 2 IEMy w taki sposób, że w dniach 25-26 LUTEGO odbędą się finały w LoLa + hala expo z wystawcami. Jednak konkretny IEM odbędzie się tydzień później 3-5 MARCA z finałami CS GO w Spodku + Starcraft w Expo + wystawcy w EXPO. Czy to się potwierdzi? Zobaczymy. Co wy o tym sądzicie? Ja osobiście uważam, że będzie mniejszy tłok w tym całym przedsięwzięciu. Ja na przykład nie widzę problemu w tym, że LoLa nie będzie wtedy kiedy CS GO jednak ja się tylko 1 rzeczą interesuję. Nie wiem jak to zorganizują, ale możliwe, że jeżeli ktoś będzie chciał obejrzeć LoLa i CS GO to będzie musiał więcej zapłacić no i dłużej pobyć w Katowicach lub 2 razy tam jechać. Jednak jeżeli kogoś interesuje 1 rzecz to prawdopodobnie bilety i karnety będą tańsze. IKONOGRAFIA (niewyraźna) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Pojadę napewno. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi