..CytrynQa.. 0 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam mam do was sprawkę jaka jest wasza ulubiona postać bo moja to Ekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Nie mam jednej ulubionej ale chętnie się wypowiem :v Draven. Znaczy Draaaaaaaaven. Świetna postać zapatrzona w siebie, bardzo ładne skiny, śmieszkowe teksty. Jedyny minus to łapanie tych toporów xd Morgana. Upadła wiedźma, walcząca z siostrą Kyle w moim zdaniem słusznej sprawie. "Nie wszystkie anioły są dobre". Pantheon. Pewnie dlatego że uwielbiam takie greckie klimaty. I w sumie fajnie dominuje się topa :v Shaco. Szalony klown którego pochodzenia nikt nie zna. Średnio umiem nim grać ale bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Cassiopeia ;3 Ona jest po prostu boska! ;3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ja Uwielbiam Xina Zhao Jak Dla Mnie Najlepsza Postać W Grze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Rengo i Zed :v Bardzo lubię takich assasinów, którzy wyskakują znikąd i zabijają w 1 sekundę :D Aczkolwiek Zed nie do końca wyskakuje znikąd, ale zabija w sekundę :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Tahm kench top Edytowane 27 Listopada 2016 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1XA 0 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Talon, moim zdaniem jest to król mida, jego combo teoretycznie zabija cię w sekundę i dodatkowo naprawdę trzeba się natrudzić żeby go złapać i zabić Edytowane 25 Listopada 2016 przez V1XA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowl 0 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Kennen <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 tahm kench i ekko Dajcie mi te postacie a top lub bot będzie zaorany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 J I N X - moja żona :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Jak wy chyba po wojaku xDBrand najlepszy :wub: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi