FreshFreshFresh 248 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wiek : 21Kontakt (GG/e-mail/steam) : GG, e-mail, Steam Kiedy zaczynałeś grę w cs : Jak miałem 15 lat zacząłem gre w cs'a Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów : WystarczająceIle masz wolnego czasu? : Pełno, prawie non-stop jestem na forum Dlaczego starasz się o to stanowisko? : Czasem widzę osoby które czekają na UB a Team'u niema Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich) : Nie używałem nigdy hax'ów Wymagania- 50 postów - Jest - 50 godzin na forum - Jest - Minimum 15 lat - Jest - Minimum 2 miesiące na forum - Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Na tak + wiek + doswiadczenie w łapaniu cheaterów Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trufelki Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jak najbardziej TAK! - Długi staż w cs - Odpowiedni wiek do danej funkcji. - Spora ilość wolnego czasu. - Do tego steam Ma pojęcie jestem przekonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 na Nie. Mając admina nie umiałeś rozpoznać aima i robiłeś ssy na tego właśnie czita więc jako członka UbTeam cie nie widzę, Hmm... i te wystarczające doświadczenie w łapaniu czitów... z tego co wiem admina miałeś raz i to na Cod i to przez kilka dni bo szybko go straciłeś. P.S : Steam nie jest wyznacznikiem czy ktoś ogarnia czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi