BiAŁy 16 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wiek:15 Kontakt (GG/e-mail/steam): GG E-mailKiedy zaczynałeś grę w cs: zaczołem gdy miałem 11 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Wystarczające Ile masz wolnego czasu?: W tygodniu siedzę po 4H a w Weekend 5-6HDlaczego starasz się o to stanowisko?: Bo niekiedy są gracze których nie ma kto daćUBUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Gdy byłem mały i ,,głupi'' na aimie grałemWymagania- 50 postów : Jest - 50 godzin na forum :trochę mało nadrobię to w kilka dni - Minimum 15 lat jest - Minimum 2 miesiące na forum Jest od 08 Jan 2013 Chce zostać UBTeam'em ponieważ http://forum.cs-classic.pl/index.php?app=members§ion=view&module=list&filter=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barteez. 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ładne podanko, jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Na tak Widze , że rekrutacje otworzyli . Tez bym chcial , ale 2 miesiecy na forum nie jestem ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 na Nie. Czas na forum, jak dla mnie z tego co widziałem nie ogarniasz jako admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Powiem tak, ludzie raczej na UB nie czekają, ale zawsze przyda się pomoc. Może nadejdzie chwila, w której ktoś będzie musiał czekać. Lecz jestem na Nie przez godzinki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Mało godzin spędzonych na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi