lukas33345 68 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) 1. Nick: Devil 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 24 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście (Audio-technica MB 3K) 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack....177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Miły, sympatyczny, wysoka kultura osobista. Na codzień praca w korporacji przy konserwacji oraz zapewnieniu działania serwerów jak i innych urządzeń elektrończnych w firmie. Półtoraroczny syn a stan cywilny kawaler. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Większość stałych graczy kojarzy mnie z serwera pełniącego już funkcję admina, niestety musiałem z powodów prywatnych opóścić to stanowisko (między innymi dłuższy okres zmiany dostawcy internetu). Na DD2 jest sporo świeżych graczy, jak i administratorów, więc chciałbym pomóc świeżakom w pełnieniu ich obowiązków. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:---0:1:48268120 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4H 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Co dzień w godzinach pwieczornych i czasem porannych 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 722 godzin według Steam, i około 500 Non-steam 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 20 Listopada 2016 przez lukas33345 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jestem na tak : +wiek +dowiadczenie +steam +skladka +ogarrrr -GT , znam twoja sytuacje wiec wiem ze je nadrobisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jestem na Tak bo dobrze sie sprawowales i zrobiles uczciwe wobec innych rezygnujac ze wzgledu na problemy z netem. Teraz chcesz wrocic bo znow mozesz grac , Wiec masz moje poparcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jak jak napisał Damian, możesz grać więc nie widzę problemów a + napisał Mistrzu więc nie będę się tu rozpisywać.Masz moje TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi