Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam, Od teraz proszę zgłaszać swoje propozycje w tym temacie odnośnie perków/klas Trzeba powoli usuwać te stare klasy oraz perki a zamiast nich wgrać nowe W tym temacie piszecie jaki perk ma być zamiast innego perku(nie przesadzajcie z nimi bo idiotyczne pomysły będę usuwał) To nie mają być PRO perki tylko takie które będą poprawiać grę,a nie ją rozpierdalać.To samo tyczy się klas. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Na razie będę zbierał same zwykłe klasy bez premek bo one na razie są dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Zamiast perku Tarcza SWAT zrobić prek TARCZA SZMATO (bez obrazy oczywiście nazwę można zmienić), dzięki tej tarczy będzie można odbijać rakiety i pociski 1/6-9 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Już się zabieram Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 zamiast perku krytyczne naboje to trute naboje, bedą one otruwac przeciwnika i zabierały mu HP (im więcej inteligencji tym większe DMG) zamiast snajperki to scout Elit XXL ze scouta 1/1, podczas kucania jest niewidzialny tak z 30% tylko cię widac Klasa: Snajper ma 1/2 z scouta, 1/4 z deagle (jak prawdziwy zawodowy snajper) i podczas kucania przystosowuje ubiór do otoczenia Klasa: Posejdon 1/2 z kosy PPM, 1/9 Glock, ubiór przeciwnika, 3 skoki, lekka gravitka Klasa: Mistrz kamuflarzu (to może byc od LVL) 1/2 z Kosy PPM 1/11 M4, ubiór przystosowany do otoczenia, 3 skoki Narazie tyle Pozdro :woot: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 To żeś walnął klasy Nad snajperem już pracuje,perk już kończę,a reszta mi jakoś nie pasuje.W sensie za łatwe to będzie,myślałem że dacie jakieś klasy z +DMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Co do tarczy szmato to ma być tylko na rakiety czy dodać jeszcze na miny? ///PERK TARCZA SZMATO dodany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Klasa: Racket fuel Ma Jet packa, niewidzialność gdy lata na jest packu ale za to nie może strzelać gdy go używa, Ak DMG +InT Perk: Zabójcza wiertarka : Tmp i 3000 dmg na hit zamiast perku naboje mistrza Klasa: Cichy zabójca Jest niewidzialny i biega 2x szybciej na nożu ale nie ma z niego 1 na ileś, mała gravitka na nożu, nie słychać jego kroków, Mac10 np. 1/12, 2 skoki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Z tym jetpackiem mi się nie podoba, ale perk już robię Klasa nmi się też sposobała, ale nie wiem czy nie lepiej dodać jej +dmg z tego MAC10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 to już twój wybór to tylko wolna propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Paweł, jeżeli dodałeś do tarczy i miny nawet lepiej Bo dziś na mapie na kilka się natknąłem ;)Nowa Klasa: Buchacz (może być premium lub od lvl)Opis: niewidzialność 30-35%, Uzi z niego 1/12, grawitka jak na Assasienie lub 1 skok (do wyboru).//Edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Nie rób już ze mnie jakiegoś Boga Daj jakieś proste klasy w sensie coś co da się z mojego punktu widzenia zrobić bo zablokowanie kondychy chyba nie jestem możliwe(na danej klasie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Perk: JetpakOpis: Dostajesz Jet paka.Inny:Sory Blip^, ale sam taki perk to też dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 kylym nie ma za co przepraszac. klasa nie jest autorska to tak na prawde przerobka dobrze znanej kazdemu doswiadczonemu graczowi COD klasy rocketman tyle ze na realia naszego 45k . a perk to dobry pomysl. w sumie zrobic tez nie trudno z tego co mi wiadomo (moge sie mylic) bo wystarczy przerobic klase na perk a klasa jest dostepna w necie na wielu forach cs a perku jeszcze nie widzialem.Sory za brak pl i ew bledy ale rozumiecie kom + 1 w nocy. troszke ciezko sie pisze poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Paweł ale klasy z DMG to słabe bo ludzie mają po 60k hp a np. taki Amadeusz przy max inteligencji wali po 2-3k .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Moim zdaniem powinny być usunięte :1. Klasy :- Graniaciarz,-Snajper,-Szpieg,-Saper,-Strzelec Wyborowy,-Mistrz(20klv) - Dobra klasa ale nikt nią nie gra można ją zastąpić tą klasą którą napisałem wyżej (Buchacz)-Mistrz lunety - rzadko kto nią gra bo równie dobrze można grać Zawodowcem2. Perki:-AWP Scope,-Elita,-Buty Herkulesa - nikt nie przejmuje się jak mu ubędzie 20-30hp :-Morfina - mało osób jej używa,-Palące Rękawiczki-AutoBot,-Pierwsza pomoc - brak wody na mapach,-Skoczek,-Tajemnica generała,-Teleport,-Tytanowe naboje - za mało zabiera hp,-Wyszkolenie sanitarne - za szybko trwają rundy.3. Co do czasu na rundę proponuję zmniejszyć czas do 1,30-2 minuty. Przyspieszy to grę i nie trzeba będzie czekać, aż ktoś raczy pakę podłożyć.4. Proponowałbym dodać też nowe mapy.To są tylko moje propozycje, jeżeli uważacie, że coś źle napisałem piszcie śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak pingwin 1 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Kylym ma racje mozna by to usunac. Ale mam propozycje co do mistrza. Mozna by dac go od 35k lvl bo latwij by bylo nabic ten lvl Wyszkolenie sanitarne napewno usunac bo jak ktos ma nano to dodaje mu hp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Można te perki i klasy usunąć, ale trzeba też jakieś dodać nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 To rozwińcie trochę swoje mózgi Klase wymyślić to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Chodzi o to że klasy +dmg zachęcają do używania perków typów zwinne i tytanowe i to właśnie daje im szanse,dlatego ja uważam że takie klasy powinny być dodane bo nudne stają się klasy z 1/x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Klasa rocetkman już poprawiam,a perk rocketman za chwilę będzie dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Moim zdaniem powinny być usunięte :1. Klasy :- Graniaciarz,-Snajper,-Szpieg,-Saper,-Strzelec Wyborowy,-Mistrz(20klv) - Dobra klasa ale nikt nią nie gra można ją zastąpić tą klasą którą napisałem wyżej (Buchacz)-Mistrz lunety - rzadko kto nią gra bo równie dobrze można grać Zawodowcem Mistrza Lunety nie usuwajcie bo fajnie się nim gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Perk : 1.Ostatnie tchnienie gracz ma 500 hp i ze wszystkich broni +500 dmg + inta 2. Boska opatrzność - ochrona przed strzałami na x sek w głowę 3.Cicho biegi - Nie słychać biegów i 1/x na unikniecie strzału Narazie to tyle później jeszcze coś pomyśle Edit: Klasy do usuniecia: 1. Bobek 2. Buntownik 3. Cwaniaczek 4. Szpieg 5. Saper I mam prośbę aby dodać niewidkę klasie profesjonalista klasa za 23 zł a ma tylko scuta 1/1 Nie potrzebne perki : 1.Rozblsk - to jjest to samo co Tajemnica wojskowa 2. Skoczek moim zdaniem perk zbędny lepszy by byl BunnyHoop co ma mniejsza grawitke i 3 skoki 3. Wyszkolenie sanitarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Klasa Gruzojad Widzi wrogów na radarze ma 1/15 z ak i 1/4 na zrespienie się u wroga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Mogłeś ją jeszcze bardziej "wykoksić"^ ^Mi ta klasa nie pasuje Muszę skończyć jeszcze te przekierowania i potem dodam kilka nowych perków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi