G u s t l i K 5 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No problem w tym że nie gram tu zbyt długo i nie wiem jakie perki już były i czy się sprawdzały czy nie... Chciałem jeszczę zapytać czy przeszło by zmiana perku " Betonowe Ciało". Żeby zmniejszyć czas z 20 sec do 10 lub 15 max. To akurat na żywca skopiowałem z jakiegoś forum ;p < nie ma praw autorskich hah> 1.Perk: Buty Śmierci (Creep's Boots )Opis: 20 - 30 kondycji + nie słychać Twoich kroków (jeżeli stała kondycja musi być to 20 kondycji )2.Perk: Pomocna DłońOpis:Masz możliwość odradzania graczy (20 exp - team 10 exp - przeciwnik)<-- z tym opisem expa jakos można krócej ale nie wiem jak3.Perk: Lekarstwo MedykaOpis: Regeneruje 100% życia Tobie i osobom w Twoim otoczeniu (działa raz na rundę)4.Perk: Tarcza Krypinga (Creepa)Opis: Odbija 3 rakiety na rundę5.Perk: Porażka mezusa xDDDDOpis: -20 Zdrowia +20 Inteligencji oraz kondycji 6. Perk : Czapka niewidka Opis: - po użyciu przez 10 sekund jesteś niewidzialny, działa tylko jedna runde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Menus: po 10k do każdej z stat ! Lustereczko przez 30 sekund widzisz przezroczyście jak na WH Szczepionka: dostajesz szczepionkę dzięki której możesz ożywić kolegę z Team'u, po naciśnięciu (Z), masz 5 takich szans. Zestaw Mena: 1.dostajesz awp 1/1 2.dostajesz deagle 1/3 3.dostajesz 4 skoki 4.dostajesz po 5k do każdej staty 5.dostajesz Lame z której masz inta +DMG Skorpion: strzela laserami inta+DMG, masz 5 takich szans Łuk: dostajesz łuk dzięki któremu mozesz wystrzelic piorun, który sparaliżuje przeciwnika na 10 sekund (przeciwnik nie bedzie mógł strzelac, zmieniac broni, ruszac się) (NIC NIE BEDZZIE MÓGŁ robić ) Magiczne Adidasy: 1.dostajesz 20k kondycji 2.dostajesz 10 skoków 3.dostajesz 5k inteligencji Nożyk: dostajesz: 1.Katane 1/1 2. 4 skoki 3. 5k inteligencji 4. glock inta +DMG usunąc nóż predatora bo nie działa..... Narazie tyle wymysliłem :woot: Podoba się daj LIKE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 up te perki są za mocne na nie!! Ale z nożem to prawda usunąć go albo poprawić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Też jestem na Nie. Za silne zdecydowanie ;p Pomogłem kliknij Lubie To! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 przeciez nie musi to tak wyglądac mogą mieć mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyy 0 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 1. Inteligencja i wytrzymałość Czy według was inteligencji nie powinno być 20/25k a wytrzymałości 35/40k ? Ponieważ klasy typu amadeusz, z max intą wali (jak dobrze pójdzie) tylko po 2,5k. Gdzie zabić amdeuszem jakiegoś koxa co ma 60k hp ? Ewentualnie można tym klasom podnieść obrażenia które im dodaje inta. Naprzykład: inteligencja * (razy) 0.35. Wtedy przy max inty wychodzi, że Amadeusz może uderzać w granicach 4-4,3k z hita. TYLKO DO KLAS DARMOWYCH ! Gustlik dzięki za przyponienie. 2. Dodatkowa klasa, Premium Nazwa: Cicho-ciemny Umiejętności: Niewidzialność na kucaka (spada do około 20%), posiada 3 miny oraz 2 rakiety. Ma 1/9 na zabicie z glocka i 1/2 z kosy LPM. I extra umiejętność, nieskoczoność podskoków-multi jump. Bronie: Glock, full granaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Nie jestem przekonany do tego. Klas Premium moim zdaniem jest wystarczająco a co do Inteligencji to mozna by bylo lekko podnieść do klas darmowych. ;p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Klas premium nie trzeba bo już kilka przykładów było i nie przeszły.Piszcie perki ale też jakieś z głową. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dlatego staramy się wymienić jak najwięcej. Któryś być może być z głową i H@ zaakceptuje go ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyy 0 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Perki ja dla mnie mogą być. Jedynie co to trzeba zablokować dodawanie hp na nano oraz wywalić perki które są nie potrzebne... Na przykład: Tajemnica Wojskowa. Kto tego używa ? Jak dla mnie po prostu zbędne. A co do tej mojej klasy premium. Dla mnie te klasy premium co są na serwie to nic ciekawego, ale każdy ma inne gusta więc o tym nie dyskutujmy. A jeśli chcecie przykłady perków to mam taki: Nazwa: Moc Admina Co daje ?: po 5k do każdej ze statystyk oraz obniża widoczność do 40/45%. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 H@ mowił żeby stare perki zaminić nowymi tylko żeby własnie nic nie dodawało w staty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 1. Aby znowu po 10 m perki były 2. Aby można było przeklinać tylko nie obrażać. (Wystarczy do pierwszej lepszej szkoły wejść ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Co do 1 to jestem na TAK, a co do 2 to również jestem na tak tylko, że nie którzy nie umieją się zachować ale takich nagradzamy banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 2.Perk: Pomocna DłońOpis:Masz możliwość odradzania graczy (20 exp - team 10 exp - przeciwnik)<-- z tym opisem expa jakos można krócej ale nie wiem jak4.Perk: Tarcza Krypinga (Creepa)Opis: Odbija LW(4- rakiety na rundę 6. Perk : Czapka niewidka Opis: - Po uzyciu na LW sekund jestes niesmiertelny. Perk niszczy sie po uzyciu! Nóż predator na next powinien działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 kosa, to tak, raz wejdzie ded, raz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dlatego ją teraz znowu poprawiłem,sprawdź i powiedz czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 " Alfa - Widoczność spada do 40% na kazda darmową klasę" " Naboje Zabijaki - Obrażenia dodane o 20% z Inteligencji " " Autodestrukcja - Natychmiastowe zabicie Ciebie i wroga w Twoim otoczeniu" " Maksymalne Skupienie - Za każdego fraga dostajesz 1000 doświadczenia" Poprawić blokade na HE klasa Premium :Predator 30k Opis klasy: Posiada famas'a 1/13, usp 1/8, widzialność 70/255 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 klasa Premium :Predator 30k Opis klasy: Posiada famas'a 1/13, usp 1/8, widzialność 70/255 Ta klasa będzie z niektórymi perkami lepsza od premium.Ale jak najbardziej jestem za dodaniem jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 klasa Premium :Predator 30k Opis klasy: Posiada famas'a 1/13, usp 1/8, widzialność 70/255 " Alfa - Widoczność spada do 40% na kazda darmową klasę" Czekam na dalsze zgłoszenia. Proszę też pisać o bugach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Widzę że coraz więcej podanych przez moją osobę perków zostaje dodawana na server ;p Postaram się jeszcze coś dodać. Jeśli pomogłem kliknij Lubię to! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jednym podstawowym bugiem jest to że jak ma się jakiś perk na danej klasie np. kucaczu to nie można zmienić klasy aby korzystać z perku np na Cichy Zabójca. A chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy co do klas darmowych też można składać jakieś propozycje. Pomogłem? Like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dodano nowe perki/klasy Poprawiono sklepik i kilka innych mniejszych rzeczy Zostało dodanie alfy i usunięcie nano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rono321 0 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Proponuję dodać klasę kamikadze od tego 30 k lvl M4 + ak 1/12 lub 1/13 + 3 rakiety 1000 int że jak się wpakuje jakieś 12k inty żeby brało po 30 k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 30k To przesada ale można z 10k @edit -_- możesz geniuszowi dodać auto bh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 usunięto nano Dodano alfe(podobna do nano) Kostium zamieniono na ninja style Poprawiono geniusza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi