G u s t l i K 5 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Propozycje by G u s t l i K! Klasy Darmowe Bobek + Cwaniaczek -> „Rambo” Opis:Krowa 1/15, Deagle 1/15 , Wyrzucenie Broni 1/8 Gimbus + Saper -> „SWAT” Opis: M31/8, Widzi wrogów na radarze, 2 miny Perki Zmiana/Usunięcie - Autobot -> Usunięcie, Powód: Nieużywany - Bogini Glocka + Bogini Usp -> Zmiana na 1/8, Powód: Zbyt słaby perk - Księga Expa -> Usunięcie, Powód: Jest w zamian lepszy „Maksymalne Skupienie” -Pierwsza Pomoc -> Usunięcie, Powód: Nieużywany -Pancerz Neonexowy -> Zmiana na „Armor” + 1000 Wytrzymałości, Powód: Nie ma perku związanego z wytrzymałością - Skoczek -> Dodanie na +2 skoki, Powód: Zbyt słaby aby był używany -Tajemnica Generała -> Usunięcie, Powód: Zbyt mały (dmg), są przecież Profesjonalne HE - Wyszkolenie Sanitarne -> Usunięcie, Powód: Jak dla mnie zbędny, ocenna należy do reszty Graczy. - Elita -> Zmiana na 1/6 czyli zwiekszenie z 1/9, Powód: Ciekawy perk lecz zbyt słaby. Choci o dobry Balanspomiędzy perkami. - Zwinne Palce i Soczek Niekapek -> Usunięcie jednego z nich, Powód: Oczywiście lubiane i często używane przez graczy ale myślę że jeden z nich wystarczy aby utrudnić troszkę zabawę na servie. Co do Klas Premium myślę że nie ma powodów do zmian ponieważ i tak są zbyt silne. Chciałbym też powiedzieć że co do dalszych zmian to wystarczy , ponieważ czas oswoić się z tym co zostało poprawione do tej pory. Jeśli pomogłem lub post się podobakliknij LUBIĘ TO!!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem jak najbardziej za tym co napisał Gustlik - te zmiany na pewno się przydadzą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Też jestem na tak Jak kolega wyżej napisał Te zmiany poprawią grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Bobek + Cwaniaczek -> „Rambo” Opis:Krowa 1/15, Deagle 1/15 , Wyrzucenie Broni 1/8 Gimbus + Saper -> „SWAT” Opis: M31/8, Widzi wrogów na radarze, 2 miny Perki Zmiana/Usunięcie - Autobot -> Usunięcie, Powód: Nieużywany - Bogini Glocka + Bogini Usp -> Zmiana na 1/8, Powód: Zbyt słaby perk - Księga Expa -> Usunięcie, Powód: Jest w zamian lepszy „Maksymalne Skupienie” -Pierwsza Pomoc -> Usunięcie, Powód: Nieużywany -Pancerz Neonexowy -> Zmiana na „Armor” + 1000 Wytrzymałości, Powód: Nie ma perku związanego z wytrzymałością - Skoczek -> Dodanie na +2 skoki, Powód: Zbyt słaby aby był używany -Tajemnica Generała -> Usunięcie, Powód: Zbyt mały (dmg), są przecież Profesjonalne HE - Wyszkolenie Sanitarne -> Usunięcie, Powód: Jak dla mnie zbędny, ocenna należy do reszty Graczy. - Elita -> Zmiana na 1/6 czyli zwiekszenie z 1/9, Powód: Ciekawy perk lecz zbyt słaby. Choci o dobry Balanspomiędzy perkami. - Zwinne Palce i Soczek Niekapek -> Usunięcie jednego z nich, Powód: Oczywiście lubiane i często używane przez graczy ale myślę że jeden z nich wystarczy aby utrudnić troszkę zabawę na servie. Jak ja zawsze mogę na cb liczyć Dobra, dzisiaj to zrobię i już zaczynam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Za usunięciem soczku albo zwinnych nie jestem w 100% !!! Dlaczego? i tak rzadko dropi więc jest okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Bobek + Cwaniaczek -> „Rambo” Opis: Krowa 1/15, Deagle 1/15 , Wyrzucenie Broni 1/8 1/15 z Deagla ???!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Chodziło mu może o 1/5 ale i tak dam 1/9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Chodziło mu może o 1/5 ale i tak dam 1/9 Nie dawaj 1/9 tylko jak już to 1/6 w magazynku jest 7 naboi trzeba będzie 2 magazynki wystrzelać na gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ale zrozum że to klasa darmowa,dostanie dobre perki i po grze i znowu będzie napierdalanka jedną klasą I to nie jest co 9 nabój ile razy mam to powtarzać Jeżeli jest 1/10 to masz 10% szans na zabicie,a nie co 10 strzał zabijasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Bobek + Cwaniaczek -> „Rambo” Opis:Krowa 1/15, Deagle 1/15 , Wyrzucenie Broni 1/8 - Elita -> Zmiana na 1/6 czyli zwiekszenie z 1/9, Powód: Ciekawy perk lecz zbyt słaby. Choci o dobry Balanspomiędzy perkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jak będziesz coś potrzebował jeszcze to pisz ja ogarnę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19michalek10 0 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Propozycja moich perkow mam nadzieje ze sie spodobaja a mianowicie Boskie Spojrzenie - widzimy przez sciany jak na wh , perk dziala 1 runde i niszczy sie po uzyciuSekret Ninjy - dostajemy katane 1/1 z ppm 3 skoki , widzialnosc 50%Zbroja Rycerza - niesmiertelnosc przez 30 sec , perk niszczy sie po uzyciuProDMG - przez 15 sec mamy 4x wiekszy DMG + inta , perk niszczy sie po uzyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Bobek + Cwaniaczek -> „Rambo” Opis:Krowa 1/15, Deagle 1/15 , Wyrzucenie Broni 1/8 - Elita -> Zmiana na 1/6 czyli zwiekszenie z 1/9, Powód: Ciekawy perk lecz zbyt słaby. Choci o dobry Balanspomiędzy perkami. Myślę nad tym "Rambo"Jeżeli jesteście za tym bym go dodał to wyraźcie swoją opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jak ma być ten Rambo nie? To od lvl czy zwykłe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Zwykła to jest połączona z dwóch klas darmowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Zmiana !Klasa Geniusz (s,premium)Zamiast Shotguna dać TMP (dmg +int)Co na to grający geniuszem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Kylym, niee. No jak bedzie ci się grało z tym? Dostaniesz soczka nie kapka i jest dobrze, a z tym to ja nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ale jak masz teraz soczka też latasz z wiertarka i to to sama praktycznie bo można zrobić tak, że max 5k będzie się zabierało jak będą większe lvl to będzie się dobrze grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonusikRPK 1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Moim zdaniem Mańka są dobre klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Tą klasę wymyślił gracz COD'a Nazwa klasy: Niszczyciel Posiada: M4A1 Opis klasy:3 błyskawice, 500dmg (+inta) z M4A1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nazwa klasy: Niszczyciel Posiada: M4A1 Opis klasy:3 błyskawice, 500dmg (+inta) z M4A1 Zaraz zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi