Miechu 683 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Sasu królem, Sasu panem, Sasu zawsze będzie hamem! Sasu bije, Sasu sadzi, Sasu zawsze coś poradzi! Prawda znana, wszak to wiecie, On nie oprze się kobiecie. Mimo wszytko drodzy państwo, Tu zaczyna się już chamstwo... Czy to jesień, czy to zima, Sasa nigdy w domu ni ma. Czy to wiosna, czy to lato, Sasu chyba będzie tatą., Co za brednie, spekulacje! Wszak on jedzie na wakacje. Co ja pisze, co ja mówię? Prowokacji nie odmówię. Kto podważy moje słowa, Ten durnoty nie uchowa! Wszak jak mówi on w pośpiechu, "Czekam ja na górę śmiechu" 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Sasu królem, Sasu panem, HAHAHAAHAHHA nie mogę :D Kolejny super praca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Co za brednie, spekulacje! Wszak on jedzie na wakacje. Co ja pisze, co ja mówię? Prowokacji nie odmówię. tutaj fajnie :Ddałbym + ale mam limit to pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Niezłe + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Saski będzie tatą? A NIBY TAKI GRZECZNY BYŁ XD :D Super wierszyk, przezabawny :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Prawda znana, wszak to wiecie, On nie oprze się kobiecie. Czy to wiosna, czy to lato, Sasu chyba będzie tatą :D Jak ty mistrz jesteś ! Miechu mordo, ty wariacie, To po Mamie czy po Tacie ? Wiersze twe to magia czysta, Burza w głowie, siła istna. Nie zawiodłeś mnie tym wierszem, Co nie miara było śmiechu, Płuca bolą ... Brak mi wdechu ! Wiersz mój kończyć zatem muszę, Ja odpadam, bo się duszę :D Dzięki chłopie za te zdania, Stawiam flaszkę, pij do rana ! Edytowane 22 Listopada 2016 przez Sasquatch 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 no daje superke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Jeden z najlepszych jak dla mnie xd Dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi