Miechu 683 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Sasu królem, Sasu panem, Sasu zawsze będzie hamem! Sasu bije, Sasu sadzi, Sasu zawsze coś poradzi! Prawda znana, wszak to wiecie, On nie oprze się kobiecie. Mimo wszytko drodzy państwo, Tu zaczyna się już chamstwo... Czy to jesień, czy to zima, Sasa nigdy w domu ni ma. Czy to wiosna, czy to lato, Sasu chyba będzie tatą., Co za brednie, spekulacje! Wszak on jedzie na wakacje. Co ja pisze, co ja mówię? Prowokacji nie odmówię. Kto podważy moje słowa, Ten durnoty nie uchowa! Wszak jak mówi on w pośpiechu, "Czekam ja na górę śmiechu" 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Sasu królem, Sasu panem, HAHAHAAHAHHA nie mogę :D Kolejny super praca :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Co za brednie, spekulacje! Wszak on jedzie na wakacje. Co ja pisze, co ja mówię? Prowokacji nie odmówię. tutaj fajnie :Ddałbym + ale mam limit to pozniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Angel 158 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Niezłe + Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyńka 2,434 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Saski będzie tatą? A NIBY TAKI GRZECZNY BYŁ XD :D Super wierszyk, przezabawny :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASU 430 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 (edited) Prawda znana, wszak to wiecie, On nie oprze się kobiecie. Czy to wiosna, czy to lato, Sasu chyba będzie tatą :D Jak ty mistrz jesteś ! Miechu mordo, ty wariacie, To po Mamie czy po Tacie ? Wiersze twe to magia czysta, Burza w głowie, siła istna. Nie zawiodłeś mnie tym wierszem, Co nie miara było śmiechu, Płuca bolą ... Brak mi wdechu ! Wiersz mój kończyć zatem muszę, Ja odpadam, bo się duszę :D Dzięki chłopie za te zdania, Stawiam flaszkę, pij do rana ! Edited November 22, 2016 by Sasquatch 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aver 1,488 Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 no daje superke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Jeden z najlepszych jak dla mnie xd Dobra robota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts