Marina. 1,405 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Kolejną osobą do zadawania pytań jest @SzeregowiecPL Czas na zadawanie pytań, ze względu na opóźnienie i moją nieobecność w piątek do soboty! :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina. 1,405 Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 [P] Jak bardzo mnie lubisz? Kochasz mnie? Jak Ty ze mną wytrzymujesz? Wiesz, że nie możesz na mnie krzyczeć? Dlaczego muszę tyle jeść? Dlaczego sprawdzasz mojego librusa i instagrama mała cioto? :* Czemu się wystraszyłeś jak odpinałam pasy, czy ja Cię bije? (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) :ninja:? ? :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 (edited) [P] Elo stary Co tam kurdeczka? :ninja:? Kogo najbardziej z dziewczyn lubisz na forum po Karolinie? (wybierz dobrze) Lubisz mnie czasem? Jak tam koneserze piwa? Jakie ostatnie smakowałeś, smakoszu? Dobrze sie nosi tło na YT ? Jak bardzo mnie lubisz w sali 10/10? XDD KONIEC Edited November 23, 2016 by Marina. W dalszym ciągu najbardziej lubi mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miechu 683 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Czas na odpowiedzi do niedzieli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts