Lebron 112 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Nick: Lebron Powod rezygnacji: Myślałem już przez pewien czas i wziąłem nieobecność aby jeszcze bardziej to przemyśleć ale moja decyzja nie przyszła tak chop siup tylko się zastanawiałem itp. Nie mam chęci do gry + serwer nie wnosi niczego nowego (jakieś bronie, poziomy itp) i dlatego nie chce mi się na nim grać :) Cos od siebie: Dzięki za danie mi szansy poraz któryś :D Mn9 i Black życzę wam że zrobicie tego zombiaka tak że bedzie na nim grało 20/20 ludzi dziennie :) Oraz pozdrawiam całą ekipę z zombie :) Czasem będę was odwiedzał :) Dzięki i do zobaczenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Powodzenia i wpadaj czasem na serwer do zobaczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 O jejku...no cześć,wpadnij czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Uprawnienia zabrane,wpadnij czasem na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Listopada 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi