Miechu 683 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 W tym temacie możecie pisać zmiany dotyczące map na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am@z!nG 37 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Proponuje usunąć mapki które są bardzo rzadko grane lub wcale. Małe mapy które są rzadko grane: fy_pool_day, fy_dust_aim( na tej mapie za każdym razem występuje crash), aim_crazyjump, Z dużych map: de_nuked, de_forge A tu propozycja małych map: http://www37.zippyshare.com/v/EVqlodqx/file.html Nie, te mapy są grane tylko jak cb nie ma. Lepiej nie usuwać bo i tak jest trochę mało map, będzie jeszcze mniej.Widzisz że dodałem propozycje małych map Edytowane 25 Listopada 2016 przez Am@z!nG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Nie, te mapy są grane tylko jak cb nie ma. Lepiej nie usuwać bo i tak jest trochę mało map, będzie jeszcze mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ja bym dodał pare nowych map np. css_cache_csgo, css_overpass, css_dust2_go, cs_minimarket, cs_siege, de_anarchy,de_barcelona, de_d2long, de_chateau. Moje propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ja bym dodał pare nowych map np. css_cache_csgo, css_overpass, css_dust2_go, cs_minimarket, cs_siege, de_anarchy,de_barcelona, de_d2long, de_chateau. Moje propozycje. Mapy css są mapa GO a my jesteś serwerem 1.6 Pozostały mapy zostaną poddane próbnie Co do mapy dd2_long została ona usunięta z powodu licznych protestów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Usunąć mape "De_dust2" Bo piasek wlatuje do butów ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Usunąć mape "De_dust2" Bo piasek wlatuje do butów ;c Mapy nie usunę bo serwer jest na niej postawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieTakJakMyslisz 18 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Za moich czasow fajnie sie grywalo na codach takie mapy jak: Cod_stalingard De_piranesi de_hell de_aztecdusty (jakos tak sie zwala) de_westwood_big de_cbble zima tuz za rogiem wiec fajnie by sie gralo same mapki "winter" chociazby przez grudzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi