Lipton 25 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Nick: Lipton Powód rezygnacji: Zaczynam grę w cs.go Coś od siebie: Tak jak powyżej, przerzucam się na cs.go. (Nie bójcie się, sporadycznie będę wpadał Was pokarać :P ). W końcu po 8-9 latach gry w 1.6 postanowiłem sprawdzić się w nowszej wersji gry. Nawet w rozrywce trzeba sobie stawiać wyzwania ;) Grunt by to wciąż bawiło i oby tak pozostało. Chciałbym podziękować ekipie z dd2 za wiele fajnych chwil na serwerze i wszystkim graczom za wspólne godziny ładowania niezłych HS'ów (cholera dobre 500 godzin tu przegrałem ;P) A przede wszystkim tym chciałbym podziękować, którzy okazali mi tu kredyt zaufania- dziękuje. Powodzenia i pozdrawiam Lipton ;) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 No muszę przyznać Lipton że szkoda że odchodzisz. Byłeś jednym z najlepszych graczy. Do tego opanowany i stanowczy. Odejście Twoje będzie stanowić dużą stratę. Mam nadzieje ze wrócisz jak ja do 1.6 po jakimś czasie. Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Wracaj, wpadaj, nie możesz zapomnieć gdzie są twoje korzenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Trzymaj się i liczymy na częste odwiedziny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Trzymaj się i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Dziekuje za pomoc przy serwerze. Jak tam ogarniesz tego globala to zglos sie do mnie pykniemy jakis meczyk :D Przyjete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi