wizard96 0 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Wizard 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin. 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: ToXyn 4.IP/SID oskarzanego*: Nie znam jego IP 5.Data i godzina: 26.11.2016, godzina około 15:30 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Nie mam, ponieważ miałem hud_draw 0 i zorientowałem się dopiero gdy mnie wyrzuciło z serwera. 7.Opis sytuacji: Więc przechodzę mapę i chcę zabić terrorystę, który uciekał. Chciałem go zatem jakoś "dopaść", żeby nie przedłużał, a na dodatek sam mnie z bh walnął. Nie ma co dużo tłumaczyć, uciekał to chciałem mu to utrudnić, admin dał mi za to bana. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek 4 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Moim zdaniem powinieneś dostać warna. Widziałem tą sytuacje prawda tt uciekał, ale jak za nim biegłeś to robiłeś bh i go wtedy zabiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Skarga totalnie bezsensowna. Brak dowodów, opis wygląda jakbyś sam nie był pewny co chciałeś napisać, a jeszcze Czaruś widział całą sytuację i ją przedstawił. Odrzucam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi