SASU 430 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Nick: SasquatchZdolinySanu Powod rezygnacji: Ogólnie wyjaśniałem to na pw z Karolem i Rapciem. Wnet mniej czasu praca/szerszy plan zajęć indywidualnych, więcej nie będę się tutaj rozpisywać, jeśli ktoś chce się dowiedzieć to pw :P Cos od siebie: Z sieci nie odejdę, z serwerów także, podobnie TeamSpeak. Chcę nadal tu przebywać, w gronie wspaniałych ludzi ;) Jestem zbyt przywiązany do tej sieci. Dzięki za nadanie szansy :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Listopada 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Dziękuje za włożoną pracę w serwer i czas jaki poświęciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Listopada 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi