polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Nick:polaczekkkkkkkkkk Powod rezygnacji: Rezygnuję z funkcji opiekuna, ponieważ nie mogę poświęcić serwerowi tyle czasu ile należałoby. Nie mam czasu na granie, a wg mnie opiekun powinien wiedzieć co się dzieje na serwerze. Cos od siebie: Dziękuję za daną mi szansę, mam nadzieję, że w pewnym stopniu pomogłem serwerowi :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Listopada 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Dziękuje za włożony czas oraz pracę w ten serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Listopada 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi