Miechu 683 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Imię: Bartek Wiek: 19 Kontakt: GG/Steam/Forum/Fb/Skype/TS Twój nick na TS3: Miechu <3 Kasia/Miechu Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chcę pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze TeamSpeka 3. Jako iż na serwerze spędzam prawie połowę dnia będę w stanie pomóc użytkownikom jak i administracji. Jestem osobą w miarę kulturalną lecz czasem zdarzy mi się poprzeklinać ale tak każdemu. Chciałbym aby na serwerze panował ład i porządek oraz aby rozwijał się on ku lepszemu. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 8 Ile czasu spędzasz na TS3: 6-8 Czy posiadasz admina na innym TS3?: Posiadałem Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Prowadzenie własnego TS'a. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak @Edit:Ahh myślałem że obejdzie się bez tego ale jednak trzeba. No okej, no to jedziemy.1. Mam 2 rangi Opiekun serwera oraz Redaktora. Lecz kącika ogarniam, a sprawy związane z codem robię i tak po nocach bo w dzień nie ma jak. Za dnia tylko sprawy kryzysowe. 2. Mam 2 rangi, promotor nie jest rangą uznawaną za funkcyjną(jak nie wierzysz napisz do Karola on chętnie Ci wytłumaczy). A NAWET JAK BY BYŁ, to Admin TS3 nie jest rangę pełnioną na forum a na serwerze Team Speak 3. Forum prowadzone jest przez OPIEKUNA TS3 a nie ADMINA TS3. Jedynym wyjątkiem jest Umciaak bo ma HDJ. 3. Co do aktywności przyzna że okres Piątek-Poniedziałek mnie nie było a wiąże się to z zgłoszoną nieobecnością z piątku, A jak ktoś chce lepszego dowodu to proszę Screen z dziś, a jakbyście poklikali na mnie czasami to byście widzieli ile tam pisze tego magicznego czasu. Ostatnimi czasy to na TS'ie siedzie do 2 w nocy bo robię jeszcze kilka rzeczy związanych z siecią. 4. Jeślibym nie miał czasu, a aktualnie mam, to bym nie pisał tutaj i nie olał któregoś z wcześniejszych stanowisk. Skoro mam czas, możliwości i chęci to pomogę tak bardzo jak potrafię. 5. Co do kontaktu z administracją to: -_- - kontakt not bad. A wiecie że -_- od tyłu to dalej -_-? Q♥een - średni ale jak coś trzeba to nie ma problemu Pynia - No kurde z tą morderczynią niewinnych kebabów ? Jasne że jest Umciaak - Tibia here ziom WujoS - Przyznam się lichy ale śmieszkujemy Tymbarkowa - Kontaktu mógłby być lepszy (strzeliła focha na mnie za oceny XD), ale jakiś jest. Wymagania: Ukończone 16 lat + Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 + Przynajmniej 25 sensownych postów i 15 godzin na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Posiadanie konta na forum minimum 14 dni + Edytowane 27 Listopada 2016 przez Miechu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A ja dalej jestem na Nie. Masz już dużo rang i chcesz kolejną. Mało jesteś aktywny w ostatnich dniach na serwie. No nie wiem czy ogarniesz tyle rzeczy. Kontakt z administracją wątpię ze masz na 8 ponieważ mało widzę Cię na kanałach adminów lub adminów u cb. Poczekaj chwilę zastawów się czy chcesz i czy dasz rade 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Ja też jestem na NIE mało cię widuje na tsie a siedze naprawde długo poza tym jestes straszny dupoliz a tego nie cierpie nie lubie jak kto sie komus podlizuje i druga sprawa to te rangi jak nie bedziesz sie podlizywal i bedziesz czesciej na ts to zastanowie sie narazie jestem na NIE. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Dalej jestem na Nie,moim zdaniem pchasz się wszędzie a co za dużo to nie zdrowo ;) Jak dla mnie zastanów się serio czy dałbyś radę ogarnąć to Wszystko :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Dziwię się, że jeszcze nikt tego podania nie zamknął. 5. Na forum można pełnić maksymalnie 3 stanowiska. ^ to wystarczy, jak sprostasz temu wymogowi, nie mam przeciwwskazań tbh. Harmonijka, cześć! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Jestes opiekunem serwera, to bardzo odpowiedzialna funkcja, do tego na forum pełnisz jeszcze rolę redaktora i promotora... Teraz składasz podanie na administratora serwera głosowego teamspeak3, ostatnio widziałem, że składałes podanie na grafika, pchasz się na każdą rangę. Nie wiem jakbys znalazł czas aby poswięcić tym wszystkim rzeczą, w skrócie jestem na nie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Jestem zdania, że lepiej pełnić jedną funkcję, a zajmować się nią porządnie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi