Parys 33 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Komputer/Laptop: Komputer System na którym pracujesz: Win xp oO Informacje o komputerze / laptopie ( procesor,karta graficzna itd)*: W czym masz problem?: Mam problem z podgłośnieniem mikrofonu. Wchodzę w panel sterowania potem dźwięki i urządzenie audio później w dźwięki i urządzenia audio. Wchodzę w głos daje głośność chcę użyć suwaka żeby podgłośnić mikro ale nie mogę nim ruszać, potem wszedłem w zaawansowane regulatory głośności próbowałem tam włączyć "opcje zaawansowane" ale nie działają mi na "Realtek Hd audio input" na zdjęciu widać. Instalowałem już sterowniki 2 razy ale nic to nie dało. Mikrofon mam poprawnie podłączone tak jak widać na zdjęciu. Tutaj link do zdjęcia http://www112.zippyshare.com/v/9jA6aVV7/file.html Edytowane 27 Listopada 2016 przez Parys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi