rac0 39 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Wzór: Imię: Jakub Wiek: 14 Kontakt: GG,Steam,Ts Twój nick na TS3: ツ ★ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ jest rekrutacja a chciałbym pomóc w rozwinięciu serwera i pomagać innym w razie potrzeby. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Gdzieś tak 5/6 zależy z kim Ile czasu spędzasz na TS3: Nieokreślone ale postaram spędzać w dni robocze 2-4h a w weekendy 4-6 z przerwami Czy posiadasz admina na innym TS3?: Miałem swojego ts'a ale nie opłaciłem i nie mam teraz go Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 5-7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Umiem robić kanały itd co tu mówić. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): W trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Nie spełniasz wszystkich wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi