wiars0n 28 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Nick:enemy - zmiana nicku Link do SS: brak ssWycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: enemy ||| IP: 62.133.155.214 ||| Steam ID: STEAM_0:0:3680811 ||| Powod: WH ||| Nalozono: 29.11.2016 - 23:17:11 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Serwer:ONLY DD2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/19273.html WItam dostałem właśnie bana 23:20 prosze pobrać demko i mi rozpisać gdzie to po prostu widać i po czym tak ktoś Twierdzi? Temat uważam za gorący nie wiem czy dobrze go piszę więc sorki jak coś poprosze o przeniesienie, Szkoda że ta serverownia jest bardzo fajna, dwa lata temu było ogarnięte Administratorami itp. a teraz coś sie podziało w nie tym kierunku co trzeba a Admina prosze o ukaranie :) jak będzie demo pobiore ;) 8 Lat gry w 1.6 i ktos po takim czymś wypada mi z permem ze mam wh zachowujcie się jak ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 'ludzką rzeczą jest błądzić' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Admin został poinformowany i ma 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Admin nie rozpisze demka. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi