rac0 39 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Wzór: 1. Nick: rac0. 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 14 wiosenek za mną 4. Znajomość AMX (1-10): 8-10 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/rac0./193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nigdy. 9. Parę słów o sobie **: Cześć mam na imię Jakub mam 14 lat i interesuję się piłką nożną jak i graniem na komputerze + informatyką. Co tu o sobie pisać myślę że wszyscy mnie tu znają :) 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym jeszcze raz spróbować pomóc serwerowi DR Wiem że moja aktywność nie powala ale poprawię ją naprawdę ! 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:140273847 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Nieokreślone ;/ 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 15-19 niekiedy więcej ale gram tez na innych serwerach,Weekendy Od 10-18 jak mam czas gram więcej ;/ 14. Staż w Counter-Strike 1.6: od 7 lat gram z przerwami 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 najpierw popraw GTpotem określ ile czasu możesz poświęcić na serweri zgłoś się za tydzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi