GryTrean 677 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Nick: GryTrean Powod rezygnacji: Brak czasu, brak zapłonu Cos od siebie: niestety, ale tak, rezygnuję z admina na JB. Odkąd wróciłem nie mam już tego "zapłonu" do gry, po prostu gra mi się wypaliła. Bardzo możliwe, że jest to spowodowane brakiem czasu. Mam niesamowicie zawaloną szkołę, w dodatku staram się trochę bardziej postarać z moim kanałem na YT gdzie spędzam również bardzo dużo czasu na streamach moich kolegów. Na serwer pewnie od czasu do czasu wbiję. Besi, jeśli będziesz potrzebowała z czymś pomocy, będziesz potrzebowała jakiś plugin, cokolwiek, pisz, a ja bardzo chętnie pomogę :) Mógłbym tego nie pisać a napisać po prostu nieobecność na czas nauki, ale czuję, że zajmuję miejsce, które mógłby przejąć ktoś inny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi