S3ReK 293 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Imię: -Wiktor Wiek: -16 Kontakt: -Ts (S3ReK) -Skype: (wiktorrymar28) -Steam: (S3ReK | CSC) -GG: 50285663 Twój nick na TS3: -S3ReK Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: -Jeżeli chodzi o "U nas" to dlatego, że jest to jedyny serwer teamspeak 3 na którym w ogólę przebywam -O admina dlatego, że chce pomóc innym bo czemu nie, czym więcej tym lepiej. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): -Mam kontakt z mniejszością administracji bo nie będę nikomu do życia z buciorami właził żeby go poznać po znajomośc z administacją. Ile czasu spędzasz na TS3: -Od 14:00 do 3 w nocy można mnie spotkać. Czy posiadasz admina na innym TS3?: -Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): -6 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: -Potrafię wykonywać chyba wszystkie (lub większość) czynności administatora + troszkę wiedzy ogólnej o teamspeaku. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): -Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): -Nie mi to ocenić Do tego odpowiadając wszystkim którzy mieli by to sprawdzać. 1. Spełniam wszystkie wymagania. 2. Od ostatniego podania minął już tydzień. 3. Nie wdałem się w żadne konflikty od tamtego "Sporu". 4. TAK, nie odpuszczę sobie. Edytowane 30 Listopada 2016 przez S3ReK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Jestem na tak! -Miły -Pomaga -Fajnie się z Tobą rozmawia Wydaje mi się, że będzie odpowiedni na to stanowisko! :) @Minusem może być twoje niedawno napisane pożegnanie ;) Edytowane 30 Listopada 2016 przez Marina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Twoje zostało odrzucone 27 lis 2016, mamy 30 lis 2016. Musi minąć tydzień czasu od momentu ODRZUCENIA/PRZYJĘCIA, a nie od momentu napisania podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi