Bicepk 15 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 j.w :P Coś się zepsuło i nie było mnie słychać XDD Naprawcie szybko, bo grać się nie da :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dołączam się do zgłoszenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) U mnie to samo, aczkolwiek w moim przypadku nie jestem pewien, ale mogła się już premka skończyć @edit przeczytałem "Brak premki w CT", nieważne XD Edytowane 3 Grudnia 2016 przez JayMcKenzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Proszę o cierpliwośćniebawem wszystko wróci do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi