Tyberiuszek 1 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Nick:Dr_Tyyber/ Bez sluchawekLink do SS: Perm bez ssów'Wycinek z konsoli(bez IP)*: Kicked by Console: "Zostales zbanowany. Sprawdz konsole."Kicked :"Zostales zbanowany. Sprawdz konsole."Serwer: #6 [ONLY DD2]Cs-Classic.pl (de_dust2)Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/20144.htmlProszę o rozpisanie demka i szybkie UB. Kuźwa i teraz mam problem. Źle wpisałem komendę w konsoli nie nagrało mi się demko (prawdopodobnie - bo nie mam zapisanego tam gdzie inne - a mam ich sporo xD).Już rozpisywałem demka więc to nie problem dla mnie ale w tym wypadku straciłem dowód. Obserwowałem dla mnie wh ewidentne - chodź mylić się rzecz ludzka ( ale co do banowania za wh do tej pory ani razu się nie pomyliłem). A sprawdzałem bo dużo było na "u@". W związku z tym iż nie ma dowodu wyłącznie z mojej winy całą odpowiedzialność biorę na siebie bez względu na konsekwencję - błędy się popełnia ale i trzeba wyjść przed nie a nie się chować xD. Tyle z mojej strony.Następnym razem xD sprawdzę czy się na pewno nagrywa.Pozdro :-) To pobierz z forum - HLTV-Cs-Classic?? Kuźwa i teraz mam problem. Źle wpisałem komendę w konsoli nie nagrało mi się demko (prawdopodobnie - bo nie mam zapisanego tam gdzie inne - a mam ich sporo xD).Już rozpisywałem demka więc to nie problem dla mnie ale w tym wypadku straciłem dowód. Obserwowałem dla mnie wh ewidentne - chodź mylić się rzecz ludzka ( ale co do banowania za wh do tej pory ani razu się nie pomyliłem). A sprawdzałem bo dużo było na "u@". W związku z tym iż nie ma dowodu wyłącznie z mojej winy całą odpowiedzialność biorę na siebie bez względu na konsekwencję - błędy się popełnia ale i trzeba wyjść przed nie a nie się chować xD. Tyle z mojej strony.Następnym razem xD sprawdzę czy się na pewno nagrywa.Pozdro :-) za chwile rozpisze link do demka: http://ziifile.com/filrj46l60sp.html1 - 18:18:64 - info bdb dokładnie wiedział gdzie stoja gracze2 - 19:38:07 - podobnie jak wyżej3 - 19:44:71 - pierwszego widział drugi dostał zanim wyszedł 4 - 23:12:40 - tu tez w idealnym momencie wychodzi wczesniej chowajac sie za skrzynia5 - 23:59:98 - to samo idealnie wcelowany w gracza6 - 25:52:42 - to tez ciekawe bylo wbiega ze sr i odrazu wie ze ktos tam jest tak to wyglada z mojej strony. wprawniejsze oczy zadecyduja :-) Koleżko mój życzliwy... Skoro to są dla Ciebie ewidentne akcje na "wu ha", to nie chce wiedzieć jakie masz pojęcie na temat takich wspomagaczy jak Nospread czy też norecoil, w sumie to czego ja się spodziewam po Nesie :giggle: . Polecam na stanowisko admina zakup słuchawek i staż w cs'sie chociaż 5 latek. Mam nadzieję że rozpatrzy tę sprawę ktoś znający się na rzeczy. Sorki za wypowiadanie się w temacie, ale nie jestem zwolennikem tego zakazu,Pzdrówki. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Kuźwa i teraz mam problem. Źle wpisałem komendę w konsoli nie nagrało mi się demko (prawdopodobnie - bo nie mam zapisanego tam gdzie inne - a mam ich sporo xD). Już rozpisywałem demka więc to nie problem dla mnie ale w tym wypadku straciłem dowód. Obserwowałem dla mnie wh ewidentne - chodź mylić się rzecz ludzka ( ale co do banowania za wh do tej pory ani razu się nie pomyliłem). A sprawdzałem bo dużo było na "u@". W związku z tym iż nie ma dowodu wyłącznie z mojej winy całą odpowiedzialność biorę na siebie bez względu na konsekwencję - błędy się popełnia ale i trzeba wyjść przed nie a nie się chować xD. Tyle z mojej strony. Następnym razem xD sprawdzę czy się na pewno nagrywa. Pozdro :-) za chwile rozpisze link do demka: http://ziifile.com/filrj46l60sp.html 1 - 18:18:64 - info bdb dokładnie wiedział gdzie stoja gracze 2 - 19:38:07 - podobnie jak wyżej 3 - 19:44:71 - pierwszego widział drugi dostał zanim wyszedł 4 - 23:12:40 - tu tez w idealnym momencie wychodzi wczesniej chowajac sie za skrzynia 5 - 23:59:98 - to samo idealnie wcelowany w gracza 6 - 25:52:42 - to tez ciekawe bylo wbiega ze sr i odrazu wie ze ktos tam jest tak to wyglada z mojej strony. wprawniejsze oczy zadecyduja :-) Edytowane 3 Grudnia 2016 przez RedMisiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Proszę o poprawny link do demka, ponieważ z tego linku mi wyskakuje wirus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 https://www.easysendme.com/Download?guid=sBY4Hyhy10qc4QP4okJuNg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyberiuszek 1 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Proszę o poprawny link do demka, ponieważ z tego linku mi wyskakuje wirus Niby kogo ty o to prosisz?? A od czego do cholery jest UBTEAM?? Ha, ha macie tutaj taki burdel i chaos na tym forum że właściciel powinien wyrzucić was na pysk za taką amatorkę co odwalacie, miałem nadzieję że to normalna serwerownia ale z tego co tu widzę to nie dla dobrych graczy. Bawcie się dobrze w tej piaskownicy. Buzia :papa: Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Tyberiuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Niby kogo ty o to prosisz?? A od czego do cholery jest UBTEAM?? Ha, ha macie tutaj taki burdel i chaos na tym forum że właściciel powinien wyrzucić was na pysk za taką amatorkę co odwalacie, miałem nadzieję że to normalna serwerownia ale z tego co tu widzę to nie dla dobrych graczy. Bawcie się dobrze w tej piaskownicy. Buzia :papa: Po 1. Poprosiłem o to admina, więc nie wiem o co bijesz ;) Po 2. To sieć serwerów, a nie serwerownia Po 3. 19:38 na pewniaka na model wlatujesz // +/- b 19:55 nagle model Ci się pokazał i zmiana kierunku strzelania hmm? // b+ 21:55 skanujesz na koniec gali tylko wtedy gdy pojawi Ci się model :) // b+ 23:10 też ładnie na podeście latałeś celownikiem za modelami // b+/- 24:00 wbiłeś na pewniaka, nawet nie sprawdzałeś czy nie ma innego TT, wiedząc, że w BS siedzi tylko 1. // b+/- Jak dla mnie ban zostaje. Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi