Czarek 4 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 1. Nick: Czarek 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): 8/9 5. Sprawny i działający mikrofon: Nie 6. Składka (tak/nie): Raczej Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Czarek/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:Nie 9. Parę słów o sobie **: Cześć, Nazywam się Łukasz mam 17 lat, Pochodzę z Lublina. Interesuje się motoryzacją i cs`em 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gdy wchodzę na serwer to widzę jak gracze łamią regulamin w szczególności wyzywają się. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3 h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15/18. Weekendy zależy od tego kiedy wstanę ale tak 12/17 14. Staż w Counter-Strike 1.6:Około 6/7 lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Jestem na Nie - rzadko widuje cie na serwerze - Jak dla mnie grasz za krótko na serwerze Pograj sobie jeszcze z miesiąc i wtedy złóż podanie. Pozdrawiam Mateusz Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Mateusz07112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ogółnie to na serwerze problemów nie robisz szkoda,że słaba staż na serwerze grasz w kratkę jest sporo adminów i dobrze by było jak by kolejny amdin miał dobra aktywnosć :) Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Grasz w kratkęNa serwerze po przerwie pojawiłeś się nie dawnoGT słabe ale do przyjęcia (można zawsze poprawić podczas okresu próbnego)Czekam na zdanie adminów oraz ewentualnie innych graczyCzy są za tym by Cię przyjąć w tym momencieJa będę za większością 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXyn 49 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jestem na niePopraw GT i złóż podanie za tydzień lub dwa a może zmienię swoje zdanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 poki co rowniez jestem na nie zacznij grac to moze bedzie ci dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi