Skiteez 1 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 1. Nick:Skiteez 2. Imię:Gracjan 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak posiadam 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Skiteez/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:Nie 9. Parę słów o sobie **:Więc tak mam na imię Gracjan jestem z Sosnowca interesuje się motoryzacją jak i graniem w gry. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostac adminem ponieważ jestem dość często na serwerze i nie zawsze jest admin i wtedy gracze zaczynają łamać regulamin a to nie jest sprawiedliwe 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:108969887 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 1h do nawet 3h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w godzinach rannych i popołudniowych czyli tak od 6 rano do 20 max (nie cały czas) 14. Staż w Counter-Strike 1.6:około 8lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak na tym serwerze (tak wiem moja aktywność na serwerze jest dość słaba ale ją poprawie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Na serwerze pojawiłeś się 4 dni temuNie znam Cię za bardzoOstatnio kilka map skróconych (czego bardzo nie lubię)odrzucam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi