krawcu76 13 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) 1. Nick: PolishFullStrafe | YourMom 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 7/8 5. Sprawny i działający mikrofon: Jak najbardziej. 6. Składka (tak/nie): 2x Premka i Vip 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/YourMom/193.33.176.143:27015/ Powiem tak. GameTrack jest słaby, ale ten kto gra wie, że często mnie widać na serwerze. Na 200% poprawię! 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie. 9. Parę słów o sobie **: Nadszedł w końcu czas na moje podanie :D Mam na imię Dominik interesuję się kulturystyką, motoryzacją i kickboxingiem jak i graniem w różne gry. Na ogół jestem szczerą i spokojną osobą skorą do współpracy lubię pomagać innym i przede wszystkim wykonuje sumiennie swoje obowiązki. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dlaczego chciałbym zostać adminem? No jeden z głównych powodów jest taki sam jak większości irytuje mnie panujący chaos na serwerze pod nieobecność adminów. Gdy nie ma serwerze admina niektórzy potrafią łamać wszelkie punkty zawarte w regulaminie, a jako osobą upoważniona do zajmowania się tego typu incydentami z chęcią bym robił to co do mnie należy. Jeśli dalibyście mi szanse na wykazanie się zrobię wszystko żeby pokazać się z jak najlepszej strony i będę przykładnym adminem który będzie sumiennie wykonywał swoje obowiązki. W dodatku zmotywuje mnie to do udzielania się na forum i być może nawet do pisania poradników. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie, ale niedługo się to zmieni. 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Szczerze? Tyle ile będzie trzeba mogę być na serwerze po 10h, a jak trzeba będzie to więcej. 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od godziny 16 do 23/24, a weekendy to od 12 nawet do późnej nocy. 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat z czego około 5 spędziłem na Deathrunach. 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak kiedyś posiadałem admina. Edit: za zlamanie regulaminu poniosłem konsekwencje i się zmobilizowalem mówisz, że tego nie nawidzisz, a chcialbym przypomnieć że sam miałeś 12 sekund. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez krawcu76 http://www.gametracker.com/player/PolishFullStrafe | YourMom/193.33.176.143:27015/ http://www.gametracker.com/player/PFS | YourMom/193.33.176.143:27015/ reszta GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jestem na nie. GT to największy minus podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jestem na tak: +aktywny na serwerze (daj GT do Twojego poprzedniego nicku, taki protip) +ogarnięty +pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXyn 49 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jestem na tak:- Ogarnięty- Zgłasza na u@- Pomocny- A gt ma słabe bo ma inny nick :PA tak to generalnie spoko ziomuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko68PL 0 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wiem z autopsji, że wykonuje sumiennie swoje obowiązki. +ogarnięty +aktywny +GT poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Wiem z autopsji, że wykonuje sumiennie swoje obowiązki.-napisal kolega ktory sam nie gra na swoim nicku:) gt beznadziejne sam czesto cie banowalem poki co jestem na nie + skracales arctica dla rekordu opiekun powinien cie zbanowac nie nawidze czegos takiego Edytowane 5 Grudnia 2016 przez ZabityZaBity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Sorry ziomek ale jestem na nie. Nie podoba mi się twój ostatni ban za skracanie z 01.12 Pograj 2/3 tygodnie czysto nie łamiąc regulaminu i wtedy zobaczymy co i jak z tobą będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 GT dobreudzielasz się na forumDałeś się zapoznać ludziom na serwerzeWszystko byłoby dobrze gdyby właśnie nie skracanieNastępne podanie możesz złożyć za tydzieńW ten czas pokaż, że zrozumiałeś swój błądodrzucam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi