SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Chciałbym zaproponować, o ile to możliwe, stworzenie serwera paintball lub hunger games w dziale cs:go. Z tego co widzę to NewDiabloMod jakoś nie za bardzo bije rekordy aktywności a można by było zrobić jeden z powyższych serwerów. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jestem za. Ale nie wiem czy znajdziesz osobę, która zrobi taki serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ja bym jednak wolał serwer BHOP, ale twój pomysł też fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Serwer NDM zostal zamknięty do odwołania Nie stworzę na razie nowego serwera, bo mam tak dużo na głowie przy innych serwerach, że dodawanie nowego to dla mnie samobójstwo. Chcę ogarnąć COD I JB CS:GO, potem może coś powstanie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi