【HaNyS】 80 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Siemanko, myślę nad nowym zakupem klawiatury z myszką, klawiatura jest taka zasyfiona ma juz ok. 10 lat więc trzeba było by w końcu zmienić, myszka jakaś standardowa boczne przyciski już nie działają, a przydadzą się do innych gierek, a więc Czekam na wasze propozycje. dot zakupu cena za jaką chce kupić max 200zł. Dzięki za propozycje miłej niedzieli. Aktualna klawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Za 250 możesz już kupić mysz razer deathadder . Serdecznie polecam . A klawiatura w takiej cenie to nwm ostatnio w biedrze miałeś mechaniczna za 150 zł XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Takiej myszy drogiej to nie potrzebuje ;d, wystarczy jakis klasyk żeby dobre dpi było + przyciski boczne, a tak to nie. Klawiatura wiem wlasnie była ale chyba już nie ma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 No to za 150 możesz już sobie kupić mysz SteelSeries Rival 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A co do tej klawiaturki , ktoś coś ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Za taką cenę brał bym w ciemno a poza tym słyszałem ze nie jest taka zła . Na allegro masz parę aukcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Hmm, no okej ;d poszukam cos ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 mogę Ci polecić mysz od a4tech x77 przycisków 2 boczne4 ustawienia dpinie wiem jak z nowszymi jestale u mnie było 400,600,800,1000 dpi każde inne ustawienie to inny kolor pokrętła obok którego masz przycisk x2w cs bardzo fajnie pykało się dzięki temu z glocka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Oo dosyć ciekawa myszka ;) zastanowie sie nad zakupem dzięki wielkie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi